El músic de Bellvitge farà tres recitals per presentar el nou disc
El Festival BarnaSants arriba a la dinovena edició: dijous 23 a L'Auditori de Barcelona Dani Flaco obrirà la cita. Després d'haver-se exhaurit les entrades per a aquest concert, es va obrir una segona convocatòria per al divendres 24 de gener. Venudes també aquestes entrades, el dijous 6 de Flaco febrer oferirà una tercera actuació per presentar el seu nou disc, Versos y madera (Granja Beat).
Avui s'engega la segona edició d'Els Dimarts Em Sentiràs
Des d'avui i fins a l'11 de març la sala Beckett i el segell musical BankRobber s'encarregaran de posar música als dimarts en un cicle pel qual passaran l'Orchestra Fireluche, Bedroom amb Isaac Ulam, La Marta Rius, Els Nens EutròficsBalago, Trau, Ferran Palau i Renaldo & Clara.
Al documental hi apareixen Paolo Conte, Caetano Veloso, Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Sabina, Aute, Roger Mas...
El Grup Enderrock presenta el documental Pi de la Serra: L'home del carrer, que reivindica per primera vegada la figura i obra del cantautor pioner d’Els Setze Jutges. Al DVD, que s’encarta amb la revista de gener, hi han participat Paolo ConteCaetano Veloso, Joan Manuel Serrat, Lluís Llach, Sabina, Aute, Roger Mas i molts altres. La roda de premsa i la projecció del documental serà dijous 16 de gener a la seu de la SGAE a Barcelona, amb la presència dels directors del documental, Guillem Vidal i Sergi Martí,  i el mateix Francesc Pi de la Serra. Sortegem entrades per a aquesta estrena.
La nova orquestra d'Eduard Iniesta i Marsupialis actuen al festival
Després de la inauguració, el passat 10 de gener, el festival Tradicionàrius continua aquest divendres 17 de gener amb un programa doble al CAT de Gràcia (22 h): corda mediterrània amb la presentació d'Eduard Iniesta Ensemble i ball folk animal per celebrar Sant Antoni amb el grup Marsupialis.
Fins al 16 de febrer al teatre Barts
El 5 de desembre es va estrenar l'espectacle a la sala Barts de Barcelona, i havia d'estar en cartellera fins al 2 de febrer del 2014. Després d'haver superat la xifra dels 15.000 espectadors, Boig per tu, el musical amb les cançons de Sau es prorroga fins al 16 de febrer.
Rememorem els concerts més emblemàtics de la música moderna al Palau de la Música Catalana
Aquest divendres Joan Dausà actuarà al Palau de la Música amb el cartell d'entrades exhaurides: la nit que promet ser màgica, tal com ha passat amb altres concerts celebrats en aquest espai emblemàtic de la ciutat comtal; un escenari que ja fa segles que no és només per a la música clàssica, i que ha estat escollit moltes vegades per a cites memorables de les músiques modernes. L'han trepitjat músics internacionals de l'alçada de Lou Reed o Patti Smith, ha acollit concerts per a bandes més actuals com les del cicle Bandautors i també ha estat l'espai per a homenatges musicals a personatges com Ovidi Montllor, Lluís María Xirinacs o Salvador Escamilla. Des de Kevin Costner fins a Love of Lesbian passant per les havaneres de Mar Endins o el pop-rock de Quimi Portet, Els Pets, Gossos, Sopa de Cabra Mazoni hi han actuat: avui recordem algunes de les nits per a la posteritat viscudes a l'espai modernista del barri de Sant Pere de Barcelona. Et presentem una tria ordenada cronològicament de 15 nits màgiques al Palau.
Hi cantarà poemes d'Espriu
S'han acabat les entrades per a l'homenatge especial a Salvador Espriu que aquest dissabte oferirà Raimon a L'Auditori de Barcelona. Segons informa L'Auditori, s'han venut totes les localitats (1.800 espectadors).

Parlem amb els actors del musical de Sau
Per dur a terme el musical Boig per tu, dirigit per Ricard Reguant i basat en les cançons de Sau, s'han reunit a l'escenari un grapat de joves actors amb energia i moltes ganes de trencar motllos. Tres dels protagonistes ens expliquen en aquest reportatge les claus del musical, que s'estrena a la sala Barts de Barcelona el proper 5 de desembre.  
Una guia de tots els colors de la música negra de Barcelona
La capital catalana s’ha convertit gairebé sense voler en l’epicentre d’un nou moviment musical que neix des del més absolut underground: la música negra. Des d'Enderrock.cat us donem algunes pistes per estar al dia i gaudir d’un estil a reivindicar per qui li agradi la bona música i estigui obert a noves sensacions. Grups, webs, locals, festivals, discos, botigues de discos, sessions, documentals...
Fan l'anunci a través d'una lona publicitària a una façana de Portal de l'Àngel
Ja corre per Twitter la fotografia d'una gran lona gegant al Portal de l'Àngel de Barcelona amb la qual l'organització ha anunciat que Arcade Fire actuarà al Primavera Sound 2014.
Dilluns 4 de novembre a la sala Apolo tancaran la gira del disc 'Un dia no sé com'
El grup osonenc Oques Grasses va pujar als escenaris tal com diu el nom del seu primer disc, Un dia no sé com (autoeditat, 2013). Per dilluns preparen el bolo més original, que volen convertir en una cita inoblidable: en l’última data de la seva primera gira s’oficiarà el casament d’Oques Grasses amb tot el seu públic.
El Celler Vall Llach i el Celler de Can Roca organitzen l'acte d'entrega del guardó d'enguany
El nom del guanyador del Terra i Cultura d'enguany es farà públic en un acte organitzat pel Celler Vall Llach i el Celler de Can Roca, que se celebrarà el dimarts 12 de novembre a les 19 h a la seu de la SGAE de Barcelona, on actuaran els guanyadors de les 5 darreres edicions. L'entrada és lliure, però l'aforament limitat, per això és imprescindible confirmar l'assistència.
Ricard Reguant ens parla del musical de Sau
Per primera vegada una companyia musical puja als escenaris per defensar les cançons de Sau, un dels grups referencials del ‘rock català’ dels noranta. Amb direcció musical de Pep Sala i direcció artística de Ricard Reguant, històric creador amb Àngels Gonyalons de l’escola Memory, Boig per tu, el musical recupera trenta grans èxits del grup en una trama elaborada per Joan Gallart. Són dotze actors a l'escenari i una banda formada pels músics de Sau, en un muntatge de la productora Silencio Rodamos que s'estrena a la sala Barts de Barcelona el 5 de desembre.

Destaquem cinc concerts de la XV edició de la cita barcelonina
Arriba una nova edició del Banc Sabadell Festival del Mil·lenni, la quinzena: començarà el 25 de novembre i s'allargarà fins al 23 de maig. En total seran 29 concerts amb molta presència catalana, entre la qual destaquem cinc propostes molt especials per a la cita d'enguany: Roger Mas, The Pepper Pots, Mark Lanegan, Sisa, Portet i Oliver i Miguel Poveda.
Pintures i fotografies protagonistes a LaTaché Gallery
A partir del 8 de novembre i fins al 20 de desembre la faceta artística no-musical de Manolo García serà la protagonista d'una exposició titulada Sub-Realista.
Una vintena de propostes a l'Euskal Herria Sona
Fidel a la seva cita com cada any, l'Euskal Etxea de Barcelona impulsa la quinzena edició del festival Euskal Herria Sona, aparador a la capital catalana de l'ampli ventall de propostes musicals que constitueixen l'actual escena basca. Enguany hi haurà lloc tant per a clàssics dels sons més estridents com Berri Txarrak i Su Ta Gar, com per a grups de pop en euskera, amb els respectats Bide Ertzean, que actuen avui al Passeig del Born.
Et presentem un tastet dels documentals que es comencen a emetre avui a Barcelona
T'has perdut enmig de la programació de l'In-Edit Festival? Et presentem 8 tràilers que et poden ajudar a fer una tria del que has de veure durant els propers dies, posant un èmfasi especial en les produccions catalanes que s'hi presentarà.
Saxophone Summit i Richard Bona inauguren la 45a edició del Festival de Jazz de Barcelona
El llegat de Bebo Valdés serà el gran protagonista del 45è Festival de Jazz de Barcelona, que engega aquest cap de setmana i fins a l'11 de desembre. En aquesta primera tongada de concerts, Saxophone Summit i Richard Bona llencen el tret de sortida de la cita.
Es crea la primera edició del cicle Músiques Sensibles
La sala Foyer del Gran Teatre del Liceu acollirà a partir del 3 de novembre i fins al 18 de desembre un nou cicle titulat Músiques Sensibles amb propostes com les de Sara Pi, Núria Graham, Quart Primera o Pau Vallvé.
Arriba la VI edició del cicle de música negra Say It Loud
La britànica Andreya Triana, una de les cantants i compositores britàniques més interessants en l’àmbit del soul i el jazz, és la gran cap de cartell del cicle de música negra que acull el Centre Cultural La Farinera del Clot.
Anímic, Refree, Joan Colomo i Za! engeguen un cicle benèfic a Sant Joan de Déu
L'Auditori de l'edifici docent de l'Hospital Sant Joan de Déu, a Barcelona, acollirà concerts solidaris durant cinc caps de setmana d'octubre i novembre. Amb el títol Dóna la Nota, el cicle vol recaptar fons per a la construcció d’un nou Hospital de Dia.
Se celebrarà els dies 11 i 12 de juliol del 2014
El Parc del Fòrum de Barcelona serà un any més l'emplaçament que acollirà el Cruïlla Barcelona, una cita sense fronteres estilístiques i amb un grapat d'escenaris que ofereixen propostes per a tots els gustos. 
També hi passaran el pianista Ignasi Cambra i la violinista Elena Rey
El proper 20 d'octubre a la Pedrera de Barcelona (18 h) el violoncel·lista Pau Codina obrirà la segona temporada de residències musicals que organitza la Fundació Catalunya la Pedrera per oferir una plataforma on els joves talents catalans puguin presentar-se en diferents formats.
440Clàssica presenta el seu número monogràfic dedicat al compositor italià
La revista 440Clàssica va celebrar ahir 10 d'octubre el bicentenari del neixement de Giuseppe Verdi, l'autor més representat en la història del Gran Teatre del Liceu, amb una conversa a l'Espai Liceu que va servir per posar de relleu la vigència i la popularitat de les òperes verdianes. 
Inauguren a la sala Apolo la segona edició del cicle
El Connexions s'inaugura demà a la sala Apolo de Barcelona, organitzat amb el Taller de Músics i el segell BankRobber, una complicitat que uneix una colla de músics en un sol cicle amb l’objectiu d’establir un diàleg a cadascun dels concerts.
Editaran en Blu-Ray la integral de quartets de Schubert a L'Auditori
El Quartet Casals, formació resident a L'Auditori de Barcelona, ha triat una manera ben especial per celebrar el seu quinzè aniversari: amb el segell Neu Records editarà una pel·lícula en alta definició sobre els quinze quartets de Schubert, que interpretaran a L'Auditori els dies 12 i 13 d'octubre i 5, 7 i 9 de novembre.
Ja s'ha presentat tota la cartellera de l'In-Edit
L'onzena edició del festival internacional de cinema documental musical se celebrarà a la ciutat comtal del 24 d'octubre al 3 de novembre. Un documental titulat Pauls planet sobre la gira que va portar Paul Fuster a recórrer el país amb bicicleta o la història de La Pegatina són alguns dels noms catalans que visitaran la gran pantalla.
Anuncien una segona data a l'Apolo
Dilluns Mishima van anunciar que el fi de gira de L'amor feliç (The Rest Is Silence / Warner, 2012) seria el 22 de novembre a la sala Apolo de Barcelona. En 48 hores van exhaurir entrades i és per això que els barcelonins anuncien una segona data per acomiadar-se: serà el dimecres 20 de novembre.
Concert amb Serrat, Noa i Sílvia Pérez Cruz
Coincidint amb el Dia Mundial de l'Alzheimer, la Fundació Pasqual Maragall ofereix avui un recital amb la voluntat de conscienciar la societat sobre la importància de la investigació sobre aquesta malaltia. L'escenari del Palau Sant Jordi veurà passar cantants de la talla de Noa, Sílvia Pérez Cruz o Joan Manuel Serrat, entre altres. L'alzheimer és una malaltia que afecta unes 600.000 persones a l'Estat espanyol, és impossible de preveure i no existeix cap medicament que en freni l'evolució.
Música Entre Llibres uneix el món musical i el literari al cafè Laie
Maria del Mar Bonet interpretarà avui a les 19 h al cafè de la llibreria Laie de Barcelona les seves cançons tot seguint el fil de la conversa amb Emilio Garrido, autor de l'"entrevista novel·lada" bilingüe Voz de mar / Veu de mar
Pàgina 3 de 5
Aion al videoclip de «Suite»
Aion al videoclip de «Suite» | Imatge del videoclip
Estrenem en primícia el darrer senzill del vigatà, «Suite»
Genna
Genna | Arxiu de l'artista
Estrenem el primer senzill del projecte musical de la periodista Georgina Arnau
Celobert
Celobert
Estrenem en primícia l'últim avançament del disc debut del trio, «Plou»
Elena García
Elena García
Estrenem el primer tema de la banda, avançament del seu EP de debut