Actualitzat el 22/08/2016

Marató folk a l'hort de la música

Carles Dénia, els Quicos i les Violines, al XXIII Tradicionàrius de Roquetes

Després que el Mas de Barberans va celebrar fa unes setmanes la tercera edició del seu Balcó de la Música, la marca Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre segueix present aquest 27 d'agost amb la XXIII edició de L'Hort de la Música, a Roquetes, tota una marató de música tradicional i cultura popular. 
Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries

Com és habitual, la trobada de folk a l'Hort de Cruells organitzada per l'Ajuntament de Roquetes sota la direcció artística i la producció de Túbal serà d'entrada lliure –amb servei d'entrepans i begudes– i oferirà tota una marató nocturna de música tradicional. Abans, però, la tarda s'anirà animant amb la trobada de puntaires i la inauguració de la fira d'artesania a partir de les 17.30 h.

A les 21.30 h començarà la música amb el tortosí Joseret i la Seua Rondalla, els encarregats els darrers anys d'obrir L'Hort de la Música a base de jotes. A les 22 h serà el torn del cantaor de Gandia Carles Dénia, que es presentarà en format de trio per interpretar les cançons del seu disc L'home insomne (Comboi Records, 2015), on treu el màxim de suc al cant d'estil i la música tradicional valenciana. Igualment sucosos i amablement corrosius, els tortosins Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries interpretaran a partir de les 23.30 h les cançons que han de formar part del seu proper disc, No tinc diners. Ja de matinada i en l'àmbit del ball, l'emblemàtic grup Les Violines oferirà la seva singular proposta de música celta-catalana, i la nit es tancarà amb més ball de la mà de Faktoria Folk.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]