Actualitzat el 12/08/2019

A Roquetes es cantava i es canta

El Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre, el 24 d'agost i el 13 i 14 de setembre

El XXVI Tradicionàrius de les Terres de l’Ebre s'obrirà el 24 d’agost: els Quicos homenatjaran els cantadors de jota ebrencs i també actuaran Coetus i Clau de Lluna. El 13 i el 14 de setembre, es commemorarà el centenari de Pete Seeger amb una exposició, un cinefòrum sobre la cançó social i un concert.
Pete Seeger

El Tradicionàrius de Roquetes (Baix Ebre) presenta aquest estiu una edició marcada per les commemoracions: 50 anys de Joseret i la seva Rondalla, 100 anys dels naixement de Pete Seeger i 30 anys del grup de folk Clau de Lluna, que ha decidit celebrar-ho tornant als escenaris.

La nit de la marató musical es farà el 24 d’agost, a l’Hort de Cruells de Roquetes. El primer a amenitzar la vetllada serà el cantador Joseret.També es podrà veure l'orquestra de percussió ibèrica Coetus, presentant espectacle De banda a banda. Després actuaran els Quicos, que han preparat expressament l'espectacle La jota que es cantava i es canta: un homenatge de tots els cantadors ebrencs des de Mariano Manta, Lo Canalero, Teixidó, Joseret, Saborido, Boca de Bou, Caragol, Perot... Tancarà aquesta primera nit de festival l'esmentat grup Clau de Lluna.

El Tradicionàrius tornarà el 13 i 14 de setembre amb diferents activitats al voltant de la figura de Pete Seeger. Es podrà veure l'exposició sobre el folksinger que ja ha visitat Reus i el CAT de Gràcia, es projectarà el documental The power of song, seguit d'un cinefòrum, i es farà un concert homenatge amb la formació Tren Seeger.

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]