Actualitzat el 25/08/2021

L'hort de la música reverdeix

Torna a celebrar-se el Tradicionàrius de Roquetes

Després que l'estiu passat s'hagués de suspendre a causa de la pandèmia, enguany torna el Tradicionàrius de Roquetes, l'Hort de la Música. Els dies 27 i 28 d'agost, hi actuaran l'Elèctrica Dharma, els Quicos, Joseret i la seva Rondalla i l'espectacle A vore.
A vore

Les actuacions tindran lloc al pati de les Escoles de Roquetes i l'entrada és gratuïta amb aforament limitat (cal fer reserva prèvia a www.roquetes.cat). El divendres 27, a les 22 h, el festival s'obrirà amb A vore, un espectacle de dansa i creació en temps real a partir de textos i melodies abandonades per uns artistes que han transitat per les arts performatives, la música jazz, l'electrònica, el rock i la música tradicional. Aquest projecte, de fet, va arrencar com a laboratori experimental el 2015 a la Fira Mediterrània de Manresa, on va estrenar-se posteriorment com espectacle acabat, amb la participació del grup de jazz d'avantguarda Asstrio, la coreògrafa Sònia Gómez, els ebrencs Ramon i Carme Balagué i el dolçainer vinarossenc Pau Puig.

El dissabte 28, dues propostes del terreny –l'històric cantador Joseret i la seva rondalla i els impulsors del festival, els tortosins Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries– donaran pas a l'emblemàtica banda de Sants Companyia Elèctrica Dharma, que actualment presenten el disc Flamarada (RGB, 2019).

FEU EL VOSTRE COMENTARI

Per comentar les notícies cal que estiguis registrat. Si ja hi ets, introdueix a continuació el correu electrònic i la clau. En cas contrari, fes clic al botó «Registra't» per donar-te d'alta.
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]