Etiqueta el pony pisador

Quatre genets de cants increïbles

Els tuvans Huun-Huur-Tu obren el cicle El Senglar Rialler i fan vibrar el CAT

Com quatre genets que arriben de terres llunyanes carregats de meravelles. Els tuvans Huun-Huur-Tu van fer vibrar un CAT ple de gom a gom amb els seus cants harmònics i bifònics i cançons de natura, amistat i cavalls. Va ser l'obertura del cicle El Senglar Rialler, que organitzen El Pony Pisador i el CAT.

Neix El Senglar Rialler, un cicle impulsat per El Pony Pisador i Tradicionàrius

Hi actuaran grups de Tuvà, Bulgària i Irlanda

El grup català El Pony Pisador i el CAT Tradicionàrius coorganitzen la primera edició del cicle de concerts El Senglar Rialler, programant tres actuacions amb grups de música tradicional d’arreu del món que busca compartir sonoritats folk poc habituals.

La mar salada aborda el CAT

El Pony Pisador presenta 'It's Never Too Late for Sea Shanties' al Tradicionàrius

Nit d'humor i pirates al CAT de la Vila de Gràcia. El passat 4 de febrer, El Pony Pisador va actuar al festival Tradicionàrius dins de la programació del Circuit Folc, cicle itinerant de música d'arrel organitzat pel Grup Enderrock.

El Pony Pisador a Mataró

El grup de folk actua al Músiques Tranquil·les aquest dijous 13 de febrer

Aquest dijous 13 de febrer, la temporada Músiques Tranquil·les de Mataró potser aparcarà per un dia la seva tranquil·litat. Per què? Perquè hi actua el grup de folk El Pony Pisador, amb la combinació de sea shanties, música celta, havaneres, cants tuvans..., però sobretot ritme, humor i cant compartit. 

Fars i bars

El 7è Rubrifolkum de Sant Boi de Llobregat, del 8 a l'11 de març

Fa uns dies avançàvem que l'irlandès Jarlath Henderson actuaria al proper festival Rubrifolkum de Sant Boi, el Tradicionàrius del Baix Llobregat. I avui us detallem la resta de la programació, on no falten la glosa pels bars del barri vell, el folk occità... i la música dels fars, és a dir, dels extrems de la terra. 

Nou festival de folk i música celta a Lleida

El duet Lauzeta i l'Associació de Veïns del barri de Cappont organitzen el 'Petita & Bonica'

El 23 de maig se celebra a Lleida la primera edició del festival Petita & Bonica, centrat en les músiques celta i folk. Els concerts de El Pony Pisador (Barcelona), Caloca (Madrid) i Lauzeta (Lleida) es compaginaran amb tallers i una jam session. L'Orfeó Lleidatà, l'Associació de Veïns de Cappont i el pub On The Rocks acolliran els actes del festival. 
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]