Etiqueta etnomusic

L'Etnomusic s'expandeix

Gaizca Project obre el XVIII festival del Museu Valencià d'Etnologia

La XVIII edició del festival Etnomusic tindrà lloc del 27 de maig al 24 de juny a l'espectacular pati del centre museístic La Beneficència de València i, com a novetat d'enguany, també a Gandia, Xàtiva i Requena. 'Tribus ibèriques' és el lema que vertebra la programació d'aquesta edició.

Primavera folk a la Beneficència

El cicle Etnomusic del Museu Valencià d'Etnologia, del 9 de maig al 20 de juny

El Museu Valencià d'Etnologia ha presentat la programació del seu festival Etnomusic. Del 9 de maig al 20 de juny hi passaran Uxia, Aljub, Botifarra amb Ahmed Touzani, Marcelo Mercadante, Hamsa Hamsa i La Banda Morisca. També hi haurà un homenatge a les grans dames de la cançó àrab. 

Vuit dijous primaverals

El cicle Etnomusic del Museu Valencià d'Etnologia, del 27 d'abril al 15 de juny

Amb el cantant i multiinstrumentista de Madagascar Kilema s'obrirà el proper 27 d'abril una nova edició del cicle Etnomusic, que organitza el Museu Valencià d'Etnologia. Fins al 15 de juny, hi haurà vuit concerts representatius de diverses tradicions musicals: timple canari, polirítmia africana, música modal de l'orient mediterrani, cançons sefardites, dolçaina valenciana, etc. 

Sis concerts de primavera

Carles Dénia i la Nova Rimaire obren l'Etnomusic 2016 al Museu Valencià d'Etnologia

El Museu Valencià d'Etnologia acollirà una nova edició del seu cicle de música folk, l'Etnomusic, del 12 de maig al 16 de juny. Hi actuaran Carles Dénia i la Nova Rimaire, Reina Roja, Thäis Morell, Xaluq, Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i Sis Veus per al Poeta.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]