Etiqueta maria del mar bonet

Maria del Mar Bonet, 1970

DiscMedi reedita el primer disc de llarga durada de la cantant mallorquina

El primer llarga durada de Maria del Mar Bonet va ser especial per moltes coses. Les fotografies de Toni Catany, els arranjaments d'Antoni Ros Marbà, cançons tradicionals mallorquines i menorquines confonent-se amb altres de nova creació pròpia... i sobretot, la veu d'una cantant en estat de gràcia.

Maria del Mar Bonet a Santa Maria del Mar

Hi farà un concert especial de Nadal aquest 22 de desembre

Aquest dimecres 22 de desembre, Maria del Mar Bonet presentarà a la basílica de Santa Maria del Mar, en el marc del 23è Festival Mil·leni, el concert de nadal que està presentant aquests dies arreu dels Països Catalans.

Tres dones mediterrànies

Maria del Mar Bonet, Vakia Stavrou i Emel Mathlouthi, a la IX Mostra Viva de València

La Trobada de Música del Mediterrani, que forma part del festival multidisciplinari Mostra Viva, celebra els quaranta anys d'història amb algunes grans veus femenines. La Mostra Viva del Mediterrani tindrà lloc del 23 de setembre al 12 d'octubre amb el lema “Convivència, diversitat i pluralitat al Mediterrani".

Theodorakis arreu del Mediterrani

Versions diverses del llegendari compositor grec, aquest dissabte al Tradicionàrius a Ràdio 4

Enmig de la seva dilatadíssima trajectòria, Mikis Theodorakis ha destacat per ser un compositor de cançons i melodies delicioses, moltes de les quals s'han versionat en tota mena de llengües. També en català. Aquest dissabte 4 de juliol, unes quantes sonaran al Tradicionàrius de Ràdio 4. 

Maria del Mar Bonet torna al Jamboree

El 10 i 11 de juliol la cantant mallorquina hi actuarà acompanyada de Borja Penalba

El Jamboree va reobrir les portes fa unes setmanes, i d'aquí uns dies viurà una actuació especial. Maria del Mar Bonet hi farà quatre passis (els dies 10 i 11 de juliol, en doble sessió) acompanyada pel guitarrista Borja Penalba

Maria del Mar Bonet al Càntut

La quarta edició del festival de cançons de tradició oral, del 15 al 17 de novembre a Cassà de la Selva

Fa uns dies us anunciàvem que Miquel Gil actuaria al Càntut en el marc del Circuit Folc. Ara, el festival de Cassà de la Selva ha donat a conèixer nous noms de la programació: Maria del Mar Bonet, l'espectacle A vore i un clàssic: el popular dinar de cantadors. 

Maria del Mar Bonet als ulls de Toni Catany

El Palau Robert acull 180 obres que testimonien la fecunda relació entre la cantant i el fotògraf

El Palau Robert de Barcelona se suma a la celebració dels 50 anys de la carrera musical de Maria del Mar Bonet amb una exposició que aplega les millors fotos que li va fer Toni Catany i dona a conèixer l’amistat i l’evolució creativa dels dos artistes. La mostra es pot visitar fins al 17 de novembre.

Amics i amats

Maria del Mar Bonet obre el Festival Mas i Mas amb un concert carregat d'emoció i simbolisme

La catorzena edició del San Miguel Mas i Mas va inaugurar-se ahir, 28 de juliol, al Palau de la Música Catalana de Barcelona. Maria del Mar Bonet va interpretar les cançons d'Alenar i d'Amic Amat. Però sobretot, va reivindicar la pau i la concòrdia al costat de Moslem Rahal, vingut expressament, i no sense dificultats, des de Síria.

Alè mediterrani

Maria del Mar Bonet obrirà el 14è San Miguel Mas i Mas Festival

El 14è San Miguel Mas i Mas Festival omplirà de música l'agost barceloní. Però arrencarà uns dies abans, el 28 de juliol al Palau de la Música Catalana, amb un espectacle excepcional: Alenar Llull, de Maria del Mar Bonet, amb la participació especial de dos músics dels dos extrems mediterranis: Paco Cepero i Moslem Rahal.
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]