Etiqueta tango

Cúmbia, son, bachata, tango...

El Tradicionàrius a Ràdio 4 fa un viatge per les músiques populars de l'Amèrica Llatina

Sempre ve de gust fer un viatge musical per les nombrosíssimes i diverses musiques populars de l'Amèrica Llatina. Això és el que farà aquest dissabte 24 d'octubre el programa Tradicionàrius a Ràdio 4. Hi haurà cúmbia, son, bachata, tango...

Del tango a tot arreu

Jorge Sarraute, al Club Trébol de Ràdio 4

El programa Club Trébol a Ràdio 4 d'aquest dissabte 6 de juny té com a convidat un contrabaixista, pianista i compositor d'ànima tanguera que ha abraçat totes les músiques, de l'Argentina a Argentona. Jorge Sarraute presentarà creacions seves fetes al llarg dels anys. Totes diferents, totes boníssimes. 

La clau (i la llar) del tango

Marcelo Mercadante presenta el disc 'La llave' a Barcelona i Girona

La ginebra argentina Llave, que històricament ha subministrat combustible i també material de construcció a les cases de camp més humils, dona títol al nou treball de Marcelo Mercadante amb el seu sextet, que és, de fet, el seu emblemàtic quintet ampliat amb veu cantant. Aquesta setmana el presenta a Barcelona i Girona.

Tango promiscu i social al cor de Sants

Agustín Guerrero, Juan Martín Scalerandi i Leonel Capitano, aquest 3 d'octubre al Sinestesia

Tango contemporani de categoria aquest dijous 3 d'octubre al local Sinestesia, al barri de Sants de Barcelona. Hi actuarà el trio format pel pianista Agustín Guerrero, el guitarrista Juan Martín Scalerandi i el bandonionista Leonel Capitano. A partir de les 20 h, amb taquilla inversa.

"L'estaca" (també) és un tango

Marcelo Mercadante i Pablo Marchetti graven el clàssic de Lluís Llach per a veu i bandoneó

El desembre de 2016 Pablo Marchetti va cantar per primer cop a Barcelona. Concretament a La Iguana de Sants, al costat el seu bon amic, el bandoneonista Marcelo Mercadante. Allà va sonar la seva versió tanguera de "L'estaca", que ara han gravat coincidint amb el cinquantè aniversari del clàssic llachià.

Pena a pena i tango a tango...

Sandra Rehder presenta 'Canción maleva' aquest 11 de febrer al Casinet d'Hostafrancs

La cantant tanguera Sandra Rehder presentarà el seu setè disc, Canción maleva (Icària / Ventilador Music, 2017), al festival BarnaSants. L'acompanyaran tres emblemes de la música argentina a Barcelona: Gustavo Battaglia (guitarra), Horacio Fumero (contrabaix) i Marcelo Mercadante (bandoneó). 

Marcelo Mercadante al Diobar

El bandoneonista actua aquest 21 de setembre al nou cicle de tango del local barceloní

El Diobar, al carrer del Marquès de l'Argentera de Barcelona, impulsa des de fa mesos música en directe al voltant de diverses tradicions d'arreu del món. Des de la setmana passsada, els dimecres són el dia reservat al tango, i aquest 21 de setembre hi actuaran Marcelo Mercadante i Martín Piragino.

Marcelo Mercadante al Diobar

El bandoneonista actua aquest 21 de setembre al nou cicle de tango del local barceloní

El Diobar, al carrer del Marquès de l'Argentera de Barcelona, impulsa des de fa mesos música en directe al voltant de diverses tradicions d'arreu del món. Des de la setmana passsada, els dimecres són el dia reservat al tango, i aquest 21 de setembre hi actuaran Marcelo Mercadante i Martín Piragino.

Aquest tango és una canya

Canya d'Or estrena un clip amb una versió grallera del "Tango virtuoso"

Els grallers Canya d'Or, de Reus, són una colla força imaginativa a l'hora de presentar repertori i arranjaments. Ja ho van demostrar amb l'àlbum Viratges (Tritó, 2013) i ara hi tornen amb una espectacular versió del "Tango virtuoso" del compositor Thierry Escaich

Barcelona, Gardel, Buenos Aires

L'argentí Gabriel Vallone actuarà al CAT

El cantant argentí resident a Barcelona Gabriel Vallone, acompanyat per un trio de músics, serà l'encarregat d'inaugurar el festival de tango Barcelona, Gardel, Buenos Aires, amb una nit dedicada a la música urbana del Riu de la Plata dins el cicle Hamaques de la Casa Amèrica Catalunya i el CAT. 
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
C/ Muntaner, 477, bxs. 2a · 08021 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]