Joan Colomo a Enderrock TV

També ens visitaran Litus, Patch, Flipats i Smoking Souls

| 04/05/2015 a les 15:00h

Engega el mes de maig amb una setmana plena de música a Enderrock TV. Aquest vespre tindrem Litus, mentre que demà dimarts Joan Colomo escalfarà motors per a la Gira capital. Patch presentaran Veuràs el crim (autoeditat, 2015) i Flipats L'era dels pardals (DiscMedi, 2015), el seu darrer disc. Tancarà la setmana la banda de Pego Smoking Souls.
Joan Colomo Foto: Xavier Mercadé

La primera setmana de maig arrenca a Enderrock TV amb Litus , que està en plena gira de presentació del darrer disc Miércoles 14 . Dimarts serà el torn de Joan Colomo , que el 9 de maig farà la Gira Capital : en un dia actuarà a l'Auditori de Girona (12 h), a la sala Oh Yeah! de Lleida (17 h), al Cau de Tarragona (21 h) i a l'Almo2bar de Barcelona (1 h). Per a l'ocasió interpretarà "Ens mira la gent" inclosa a l'EP  El tennis del futur (BCore Disc, 2015). El treball s'emmarca dins la festa d'aniversari dels 25 anys del segell BCore Disc.

Veuràs el crim (autoeditat, 2015) és la segona part de la trilogia de Patch . Dimecres presentaran a El Punt Avui TV un tastet de l'àlbum amb la cançó "Mai ho dic per dir". El dijous 7 de maig serà el torn d' Els Flipats . La jove banda de Torelló presentarà L'era dels pardals (DiscMedi, 2015) el seu segon àlbum i interpretaran la cançó que dóna nom al disc.

Smoking Souls són els encarregats de posar el punt i final a la setmana. Els de Pego visitaran els estudis d'El Punt Avui TV el divendres 8 de maig. Els valencians interpretaran "Nòmades", del disc homònim, editat per Propaganda Pel Fet!.

Enderrock TV a La Xarxa
Des del 20 d'abril l'espai musical també es distribueix a través de la xarxa de televisions locals i es podrà veure a TV Costa Brava, Vallès Visió, Canal Taronja Central, Canal Blau, Empordà TV, Televisió del Berguedà, RTV l'Escala i TAC 12.
Arxivat a: Enderrock