Agafa el micro i canta en català

El Departament de Cultura ha impulsat la campanya 'Agafa el micro.cat'

| 05/08/2015 a les 07:00h

Ja hi ha 12 videoclips disponibles a la pàgina oficial d'“Agafa el micro.cat” amb algunes de les cançons més populars de l'escena catalana i els seus corresponents videoclips, preparats per formar part dels karaokes catalans.


El Departament de Cultura ha posat en línia la primera edició del repertori de cançons per cantar en català “Agafa el micro.cat”. Ja hi ha disponibles els 12 primers videoclips, i molt aviat s’hi afegiran 8 videoclips més.

Agafa el micro.cat” inclou una tria de cançons d'èxit com "Corro sota la pluja" d'Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, "Vull estar amb tu" d'Els Catarres, "Corren" de Gossos, "Festa Major" de La Trinca, "Llença't" de Lax'n'Busto, "Al mar" de Manel, "No tinc temps" de Mazoni, "Qui n'ha begut" de Mishima, "La Rambla" de Quimi Portet, "L’Empordà" de Sopa de Cabra, "Temps o rellotge" de Sanjosex i "Quan tot s’enlaira" de Txarango. El repertori s’anirà ampliant amb peces com "Wa Yeah!" d'Antònia Font, "Jean-Luc" d'Els Amics de les Arts, "Bon dia" d'Els Pets, "Si véns" de Ja T'Ho Diré, "País petit" de Lluís Llach, "La flama" d'Obrint Pas, "Boig per tu" de Sau i "Qualsevol nit pot sortir el sol" de Sisa
 
Es tracta d'una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, desenvolupada pel Grup Enderrock, que ha produït els videoclips inèdits de les cançons i les recreacions de les músiques originals.
 

Arxivat a: Enderrock