L'Heliogàbal surt del bar

La sala gracienca programa concerts en diferents espais

| 20/09/2016 a les 07:00h

La sala barcelonina Heliogàbal, tancada des del maig, torna a programar artistes en diversos espais de la ciutat mentre s'esclareix quina solució adoptarà per a la reobertura. Cálido Home, Univers i Animal hi tocaran properament.
Animal. Foto: Xavier Mercadé

L'Associació Cultural Heliogàbal regenta des de fa anys un local a Gràcia amb l'objectiu de promocionar-hi activitats artístiques i culturals, entre les quals s'ha pogut veure més de 4.000 concerts. Com a mostra de suport, la Casa Orlandai acollirà el 30 de setembre la Nit Heliogàbal en el marc de la Festa Major de Sarrià. En aquest concert hi actuaran els grups Aliment i Heather.

A partir d'octubre, més concerts. Seward, la banda americana The Octopus Project i els catalans Univers i Blood Quartet actuaran a la sala del Poble Nou BeGood els dies 21, 22, 28 i 29 d'octubre respectivament. A part dels concerts de la programació estable de l'Associació Cultural Heliogàbal, també hi haurà dos grans enrenous: el cicle de concerts Ronda i el 18è Trimestre de Poesia. A més a més, continua en peu l'actuació d'Els Catarres programada per al 17 de novembre. El grup s'acomiada amb una sonada gira sense sortir de Barcelona, i actuarà a moltes de les sales més emblemàtiques de la ciutat, entre les quals l'Heliogàbal.

Les entrades per als concerts i recitals estaran a la venda a partir d'avui dimarts al seu web.
Arxivat a: Enderrock