Pantaleó, Coriolà i Rosalía amb Raül 'Refree' al Guitar BCN

El festival ha donat a conéixer part del seu cartell

| 15/12/2016 a les 15:00h

Coriolà, Pantaleó, Animal i Rosalía amb Raül 'Refree' se sumen a uns ja anunciats Els Amics de les Arts al cartell del Guitar BCN, festival de guitarra de la capital catalana, en una edició on hi predominen les veus femenines de l'escena internacional.
Pantaleó Foto: Joana Arribas

Dulce Pontes, Adriana Varela i Ute Lemper són algunes de les artistes que actuaran al Guitar BCN 2017 en una edició, la 28ª, que posa l'accent en la creació femenina. El festival engegarà el 23 de gener vinent amb el concert dels nord-americans Lambchop a la sala Barts i finalitzarà el 14 de juliol amb una altra dona, Amaral, al Poble Espanyol.

Durant set mesos, el Guitar BCN programarà en diferents sales de la ciutat de Barcelona estrelles consagrades, com Loquillo, Rick Astley i Pat Metheny, al costat de grups emergents, com els catalans Animal i els madrilenys Taburete, o la destacada la presència de la cantant marroquina Hindi Zahra, que torna a Barcelona després d'haver-hi actuat, fa sis anys, a les festes de la Mercè.

Malgrat que encara queden alguns artistes per anunciar, The Project ha donat a conéixer avui el 80% del cartell, en el qual hi ha una important representació de l'escena nacional, amb bandes com León Benavente, Miguel Campello, Muchachito i La Banda del Jiro, Elefants, Coriolà, Pantaleó, Rosalía amb Raül 'Refree', Coque Malla, Bigott, Els Amics de les Arts i Fredi Leis. Pel que fa als grups internacionals, destaquen el duo format per Mali Amadou & Mariam, la música oldschool d'Scott Bradlee 's Postmodern Jukebox i el nord-americà Damien Jurado.
Arxivat a: Enderrock