El Petit de Cal Eril, PAVVLA i Xebi SF, demà al Festival NEU!

La tercera edició tindrà lloc el 21 de gener a La Mirona de Salt

| 20/01/2017 a les 07:00h

Demà dissabte 21 de gener tindrà lloc a La Mirona de Salt (Girona) la tercera edició del NEU! Festival No Internacional de Música i Altres Arts, que agruparà músics i artistes d'altres disciplines culturals.
El Petit de Cal Eril. Foto: Arxiu Enderrock

El Festival NEU! va néixer després d’un viatge d’oci a la ciutat de Berlín, on les activitats culturals i
sorprenents estan a l’ordre del dia. “Neu” en alemany vol dir nou, i el nom també vol retre homenatge a la formació de rock experimental dels anys 70 de Düsseldorf. Part de la proposta és transformar la sala La Mirona en un espai diferent, sorprenent i acollidor, recreant el que podria ser un festival d’estiu però dins la sala i en ple hivern. A l'establiment s'hi instal·larà una fira de vinils, food trucks, un mercat d’artistes únics i més sorpreses que s'aniran revelant més endavant, com La Subhasta del R&R, que aquest any es repetirà.

Per llançar el tret de sortida i començar a escalfar motors, com cada any se celebrarà la festa de presentació del festival al Yeah! Indie Club de Girona, que tindrà lloc el proper divendres 2 de desembre a les 23 h amb les actuacions de Tom Hagan, Xavier Calvet (Bullit) i El Tennis (DJ). Fins aquest dia les entrades per a la cita es podran adquirir a un preu reduït de 10 euros al web de La Mirona.

La festa definitiva serà el proper 21 de gener, dia en què tindrà lloc el NEU! Els artistes convidats per a l'ocasió són Za!, El Petit de Cal Eril, Cala Vento, Xebi SF, Leonmanso, Autodestrucció, PAVVLA i Caballo Ganador DJ Set. La cita començarà a les 18.30 h i s'allargarà fins a les 4 de la matinada.


Arxivat a: Enderrock