Estrena

Els quatre passos de Les Absentes amb Mònica Terribas

Enderrock estrena "Moviment pèlvic", el nou clip de Les Absentes

Una versió a la catalana de "The Time Warp", de la pel·lícula The Rocky Horror Picture Show

| 07/03/2017 a les 15:00h



Després d'un 2016 ple de concerts del seu primer disc, Remena! (autoeditat, 2016), el grup Les Absentes presenta el clip "Moviment pèlvic", una versió a la catalana de la mítica cançó "The Time Warp", de la pel·lícula The Rocky Horror Picture Show.

Amb uns passos de ball molt lligats a l'original, el grup utilitza aquest videoclip per seguir donant empenta a un tema que els acompanya des de fa anys i que s'ha convertit en una peça clau dels seus concerts. 

Alguns dels elements clau del nou clip són la periodista Mònica Terribas entrevistant el cantant del grup, Alguer Vendrell; algun membre de Séptimo A movent la pelvis disfressat de mecànic, i una grada plena d'extres que són ni més ni menys que Les Absentes

En aquest videoclip el grup no apareix tocant en cap moment. El guitarrista, Marc Barrera, explica: "Vam trobar que el vídeo tenia força per si mateix. Posar-nos al mig era prendre espai i protagonisme a les escenes, i vam considerar que tindria més gràcia fer d'extres".

El proper 16 d'abril el grup solsoní omplirà les maletes amb el seu folk, ska, rock, funk, reggae i cúmbia i se n'anirà a Súria: allà començarà la Gira la pelvis, amb la qual pretenen "seguir reivindicant i exprement el disc".  

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Les Absentes, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.