Festivals

Sopa de Cabra, Joan Dausà i Roger Mas s'uneixen al festival Portalblau

La cita tindrà lloc del 14 de juliol al 6 d'agost a l'Escala

La desena edició del festival té la música i l'art mediterrani com a estendards

| 03/05/2017 a les 13:00h

Sopa de Cabra tocaran a l'Àgora grega d'Empúries
Sopa de Cabra tocaran a l'Àgora grega d'Empúries | Xavier Mercadé
La desena edició del festival Portalblau de l'Escala tindrà un cartell més extens, que arribarà fins als 10 concerts per celebrar els 10 anys de música i art a la Mediterrània. El festival llançarà el tret de sortida el 14 de juliol a les 19 h amb el duet Criatures amb so de gralla i acordió diatònic.

El cartell d'aquest 2017 destaca per l'actuació de Sopa de Cabra el 28 de juliol a l'Àgora Grega d'Empúries. També hi seran Joan Dausà el divendres 4 d'agost i la cantaora catalana Mayte Martín el 5 d'agost amb el seu últim disc, Tiempo Robatu (2017), que veurà la llum aquest estiu. Tancarà les actuacions Andrea Motis acompanyada de Joan Chamorro Quartet el diumenge 6 d'agost.



A més hi haurà tres concerts maridats amb vins de l'Empordà dins el Cicle DO RE VI. El 20 de juliol Paula Grande oferirà una posada a escena íntima on interactuarà amb les veus sortides de la seva pedalera. També hi serà el cantautor Roger Mas el 22 de juliol i la veu de les havaneres Neus Mar el 23 del mateix mes.
 
El 29 de juliol hi actuarà el cantant algerià Rachid Taha, conegut per la seva col·laboració amb la cantant espanyola India Martínez en un dels temes de la pel·lícula El niño.   

Per primera vegada el festival s'uneix a la iniciativa del Gran Teatre del Liceu que cada estiu fa arribar l'òpera a un centenar de poblacions del país. L'Escala serà escenari del Liceu a la fresca i oferirà la transmissió en directe de l'òpera Il Trovatore de Giuseppe Verdi.

La fusió de circ, dansa i teatre de carrer és l'oferta familiar del Portalblau. L'agrupació Cia La Corcoles serà al festival el 23 de juliol.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Sopa de Cabra, Andrea Motis & Joan Chamorro Quartet, festivals, Joan Dausà, Roger Mas, Festival Portalblau

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.