Festivals

Begur també té festival i no es queda enrere

El Festival de Música de Begur porta artistes com Manel, Rosalía & Refree, The Excitements o Albert Pla

| 26/07/2017 a les 14:15h

Rosalía i Raül Refree en concert
Rosalía i Raül Refree en concert | Ray Molinari
El Festival de Begur potser queda difuminat entre tants grans festivals a la Costa Brava, però no té res a envejar-los. Compta amb bonics emplaçaments on fer els concerts i amb artistes de talla alta a nivell nacional i internacional. Aquest any del 28 de juliol al 14 d'agost hi actuen The Excitements, Manel, Albert Pla i Diego Cortés, Rosalía & Refree, Celia Pallí & François Klark, Boston Young Jazz Orchestra, The Gospel Viu Choir i Balkan Paradise Orchestra.

Segurament la difèrencia d'aquest certamen amb la resta està en la varietat d'ubicacions on preparen els concerts, fins a 5 trobem aquest any. La més utilitzada serà El Pati de les Escoles Velles en ple casc antic de Begur i on tocaran Manel, The Gospel Viu Choir, Albert Pla i Diego Cortés i The Excitements. Al Mas d'en Pic on va viure la cantaora Carmen Amaya durant els seus últims anys de vida hi actuaran Rosalía & Refree, la proposta més flamenca del festival.

El Castell de Begur repeteix per segon any com a localització i s'hi podrà gaudir del concert de Balkan Paradise Orchestra. També la zona d'Escalanyà oferirà el concert gratuït de Celia Pallí & François Klark. Com a novetat el Festival de Música de Begur estrena l'escenari de Sa Riera amb l'actuació gratuïta de la Boston Youth Jazz Orchestra. Per conèixer els preus, els horaris i els serveix complementaris que ofereix el festival visiteu a seva pàgina web.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festival de Begur, Begur, festivals, Manel, Rosalía & Refree, The Excitements, Albert Pla

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.