Estrena

L'Anaïs Vila més introspectiva a «De mi»

Estrenem el videoclip de la cançó, que forma part de l'àlbum que la cantant ha publicat recentment

| 13/11/2017 a les 14:30h

Anaïs Vila
Anaïs Vila | Sergi Paramès
Dos mesos després de la publicació de l’àlbum Fosc, cançons per veure-hi clar (Temps Record, 2017) arriba el videoclip de "De mi", un tema introspectiu que la compositora va escriure a Liverpool, on va viure un any estudiant a la Lipa, l'escola d'arts fundada per Paul McCartney. "És una reflexió personal de per què de vegades no estem bé, en el pla individual i amb la societat que ens envolta", explica Anaïs Vila.

El vídeo és una gravació en directe. Tot i que l’àlbum és més elèctric, "De mi" és una cançó en acústic, l’única gravada amb guitarra més tres veus, la seva i la de Violeta Batista i Raquel Herreros. Vila explica que tenia ganes de gravar el tema totes alhora en un estudi, en rigorós directe, després del llançament del disc.


La santpedorenca té dos àlbums publicats. De l’Anaïs d’Entre els dits (Temps Record, 2015) en queda, sobretot: "L’essència de com escric, especialment de com escric les cançons més personals", explica. Per ella, la necessitat d’expressió és fins i tot terapèutica. El darrer àlbum és força trist, encara que ella no ho és. "Suposo que la meva part més fosca l’he treta a través de les cançons, tot i que en el fons són cançons amb un missatge d’esperança", reflexiona.



Explica que la novetat de l'àlbum respecte a l'anterior és que és molt més pensat en l'aspecte sonor. Tenia ganes de treballar amb un productor extern, cosa que no va passar amb el primer disc. La feina feta per Roger Rodés sumada als arranjaments i a les moltes idees sonores, també, de Pep Soler, han fet que sigui un disc amb una sonoritat molt específica i cuidada. És molt més elèctric i modern. L'ordre de les cançons tampoc no és gratuït, el disc comença fosc i es va il·luminant. A més, per primer cop és un disc en català i en anglès.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrena, anaïs vila

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.