festivals

Zola Blood i The Unfinished Sympathy tanquen el cartell de l'Embassa't

També se sumen al desè Embassa't noms com Muévelo Reina, Maadraaso, Begun o Sau Poler

| 22/03/2018 a les 11:00h

El Festival Independent del Vallès fa deu anys
El Festival Independent del Vallès fa deu anys | Imatge d'arxiu
El Festival Independent del Vallès Embassa't, que se celebrarà els propers dies 8 i 9 de juny al recinte de La Bassa de Sant Oleguer de Sabadell, suma cinc nous grups al cartell. Els anglesos Zola Blood, que actuaran per primer cop a l'Estat espanyol, Muévelo ReinaThe Unfinished SympathyMaadraasso i VEMO –el nou projecte d'Arnau Vallvé i Martí Maymó, components del grup Manel– són les bandes que tanquen la programació del desè Embassa't.

Mishima, Mazoni, La iaia, El Petit de Cal Eril, Pau Vallvé, Núria Graham, Maria Arnal i Marcel Bagés, Anímic, Mujeres, El Último Vecino i The Hairy Legs van ser els primers noms que es van anunciar de l’edició d’enguany. Heardbirds, Pau Roca, Tutu i Lucient són els projectes de caire electrònic que complementen el vessant guitarrer del festival, als quals ara s'han sumat Jmii, Begun i Sau Poler.

Els artistes que formen la desena edició de l'Embassa't s'han escollit a través de les votacions que el públic va realitzar l’any passat al mateix festival. Així doncs, fent cas dels gustos de la gent, l'organització del certamen ha intentat reunir als millors representants d’aquests deu anys de vida del festival.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Zola Blood, el petit de cal eril, mishima, actualitat, embassa't, festivals, Manel

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.