festivals

L'Aquelarre 2018 presenta cartell gràfic i director artístic

Xavi Miret és l'autor de l'obra, basada en un element icònic de Sant Climent de Taüll

Albert Parra repeteix com a director artístic

La Dharma i Doctor Prats protagonitzen l'Aquelarre de Cervera

| 31/05/2018 a les 14:00h

Els nous directors de l'Aquelarre 2018, Oriol Celeiro i Albert Parra
Els nous directors de l'Aquelarre 2018, Oriol Celeiro i Albert Parra

Tradició i modernitat: amb aquesta fusió de conceptes s'ha presentat el cartell de la 41a edició de l’Aquelarre de Cervera. El cartell busca construir una imatge icònica a través de la fusió d’elements de la cultura popular, molt presents a la festa de l’Aquelarre, i la popular representació de l’anyell de l’Apocalipsi de set ulls, element icònic dels frescos de l’església romànica de Sant Climent de Taüll, inspirada en una imatge de la manifestació de Déu que apareix al llibre de l’Apocalipsi. Tot plegat, amb un estil que troba la inspiració en els grans mestres del pop art.

 
El cartell és obra del dissenyador cerverí Xavi Miret, autor (o coautor) els darrers vuit anys de la imatge gràfica de l’Aquelarre. Bon coneixedor de la festa, el seu estil particular recorre sempre entre els elements icònics i el caràcter irreverent, festiu i màgic de l’Aquelarre.

Pel que fa a la direcció artística, el director de la companyia de teatre professional Alea Teatre, Albert Parra, repeteix en la tasca per tercer any consecutiu. Per a l'edició d'enguany, Parra plantejarà l'acte central de la festa al voltant del mon marí a partir del mite d’Atlàntida, amb el qual contextualitzarà un espectacle teatral sobre la lluita entre l’aigua i el foc.

Una altra novetat pel que fa al ball de càrrecs de l'Aquelarre 2018 és el canvi de Joan Albert Guàrdia per Oriol Celeiro com a director de la Fira del Gran Boc. Guàrdia ha estat 39 anys en el càrrec, i pel que fa a Celeiro, porta des del 2011 a la fira i aquest any passa a dirigir-la amb dos objectius: potenciar la presència d’activitats dedicades a totes les edats i millorar alguns dels serveis existents per oferir més varietat als visitants.

L'Aquelarre se celebra a Cervera del 24 al 26 d'agost.
 

Cartell Aquelarre 2018

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Cervera, cartell, Aquelarre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.