festivals

Els primers acampats ja han arribat a Montblanc

La XXIII edició de l'Acampada Jove se celebra del 19 al 21 de juliol a la capital de la Conca de Barberà

Alguns dels artistes que inaguraran la cita són Tremenda Jauría, Suu i La Raíz

Suu: «M'agrada tenir aquella sensació de papallones a la panxa abans de començar»

| 19/07/2018 a les 15:30h

Acampada Jove 2017
Acampada Jove 2017 | Xavier Mercadé
Durant el dia d'avui el municipi de Montblanc experimentarà una invasió de tendes de campanya i de joves especialitzats en rock combatiu. La 23a edició de l'Acampada Jove obre les portes de la seva zona de campament i engega els equips de so per encetar tres dies de concerts dirigits a un públic adolescent i jove amb ganes de moviment. 

El festival politicomusical dels Països Catalans organitzat per les JERC, rebatejades recentment com a Jovent Republicà, anuncia una inauguració que no escatima en reconeixement musical. Els encarregats de llançar el tret de sortida a la nit de dijous seran els talents emergents DJ OGT, Setrill, Portobello, Senyor Oca i Suu, així com grups consolidats com Txarango, en el tram final de la gira d'Agafant l'horitzó (autoeditat, 2017), que acabarà al festival Esperanzah! Tampoc hi faltaran els valencians Auxili, el reggeaton feminista i l'electrocúmbia de Tremenda Jauría, ni els esperats La Raíz, que estaran de comiat fins al seu adeu definitiu el proper novembre. 


Les nits de divendres i dissabte tampoc decebran a ningú. Durant la segona nit de l'Acampada tocaran grups com Ebri Knight, Germà Negre, Els Catarres i Xavi Sarrià, entre molts altres artistes de renom. L'última nit, i com a punt final del festival de la Conca de Barberà, seran formacions com Roba Estesa, Buhos, Koers i Talco les que acomiadaran la festa fins al juliol de l'any vinent. 

Lluita pels presos i preses polítics i exiliats
L'organització de l'Acampada Jove dedicarà l'edició a homenatjar els presos i preses polítics i exiliats amb el lema Resistència, lluita i llibertat. De fet, Roger Torrent, Pere Aragonès i Marta Vilalta participaran a la cita politicomusical d'enguany, i durant tot el festival també es realitzaran actes i xerrades sobre temàtiques com la cultura de la violència o el masclisme.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Acampada Jove 2018, festivals, Suu, Tremenda Jauría, Txarango, La Raíz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.