videoclips

Aixecant el vol amb Paula Grande

El nou videoclip de l'empordanesa plasma els dubtes de la cantant respecte al futur

"Quiero" és la quarta cançó de la seva darrera referència discogràfica

| 15/02/2019 a les 11:00h

Paula Grande
Paula Grande | Eloi Maristany
'Quiero liberarme de mi ser, quiero soltarme las alas y correr hacia el acantilado...Quiero volar como he soñado': així engega "Quiero", la quarta cançó del darrer treball de l'empordanesa. Després de la publicació de Sóc (U98 Music, 2018) el passat mes de setembre, Paula Grande estrena un videoclip de paisatges vitals i de preguntes sobre ella mateixa. 

A més de confessar el seu desig d'aixecar el vol, l'artista explica que va escriure aquest tema de rap perquè tenia ganes de desprendre's del sentiment d'estranyesa que li provocava una pregunta: "Com aconsegueixo el que vull a la vida?". Aquest dubte sobre el futur, confessa la cantant, se li apareix sovint en somnis des que és petita. En el somni comença a caminar fent passes cada cop més grans fins a aconseguir, de mica en mica, aixecar el vol. 


Després de Viatge interestel·lar (Little Red Corvette Records, 2014), aquest últim disc suposa el salt de Paula Grande a l'òrbita del hip-hop i l'ha portat també a molts escenaris catalans. La propera cita amb l'artista serà el 24 de febrer a Ravós del Terri (Pla de l'Estany), i la gira de concerts continuarà a Premià de Mar el 22 de març. De cara al mes d'abril, la música de l'empordanesa passarà per La Mirona de Salt el dia 13 i pel Sunset Jazz Club de Girona el dia 16 del mateix mes.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, videoclip, Paula Grande, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.