Actualitat

Pegasus s'acomiada dels escenaris

La banda instrumental oferirà una gira de comiat l'any del seu quarantè aniversari

| 14/05/2019 a les 15:00h

Roda de premsa de Pegasus
Roda de premsa de Pegasus
La banda de jazz fusió Pegasus ha celebrat aquest matí una roda de premsa per anunciar que abandona els escenaris. Després de quasi quaranta anys actuant arreu del món, l'antic quartet, que actualment té un cinquè membre, oferirà una gira de comiat que començarà aquest mes de maig i s'allargarà fins a final del 2020, quan complirà les quatre dècades a dalt dels escenaris. 

De moment el grup ja ha confirmat un concert al Festival Ítaca al mes de juny i una actuació al Festival Internacional de Jazz de Barcelona al novembre, a més de les cites a Parets del Vallès i al Teatre Kursaal de Manresa. Les actuacions anunciades només són la punta de llança d'una gira que els ha de portar per Catalunya i per arreu de l'Estat espanyol. Aquests darrers concerts de Pegasus serviran per fer un recull dels temes més mítics dels seus deu discos editats.

A l'acte d'avui a la seu de la SGAE de Barcelona han explicat que van decidir fer la gira per acomiadar-se perquè les noves generacions també tinguessin l'oportunitat de descobrir la seva música en directe. Kitflus, el teclista del grup, ha explicat que l'important de dir adeu d'aquesta manera és "poder transmetre el que hem fet durant tants anys; tocar era la millor manera de fer-ho".
Especial: Actualitat
Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, actualitat, gira, Pegasus, jazz, fusió, SGAE

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.