Festivals

L'Hospitalet s'omple de pop estatal amb el Let's Festival

El festival s'allargarà fins al 28 de març

Manel, Mishima, La Bien Querida o Aiala formen part del cartell de la XV edició de la cita

| 30/01/2020 a les 12:00h

Aiala
Aiala | David Moya
La quinzena edició del Let's Festival s'escampa per tot L'Hospitalet amb una ampliació d'escenaris que acolliran les actuacions d'enguany. A la sala Salamandra, que fins ara havia estat el nucli de la cita, s'hi sumen tres espais més: l'Auditori Barrades, el nou Espai Zowie i el ja emblemàtic Oncle Jack. El tret de sortida el va fer el grup valencià Los Zigarros el passat divendres 24 de gener a la Salamandra. 

En total, 55 bandes i 25 concerts conformen el cartell definitiu del Let's Festival 2020, que s'allargarà gairebé dos mesos. Entre els artistes que actuaran en el marc del festival hi ha les presentacions de les noves propostes de Manel –que ja ha exhaurit les entrades–, Deluxe (França), La Bien Querida, La Habitación Roja, o Army, entre d'altres. 

També passaran pel festival bandes com Aiala, el 8 de febrer a l'escenari principal del certamen, o la transgressora cantant i compositora Javiera Mena, que actuarà el 14 de febrer a la mateixa sala Salamandra acompanyada pel grup barceloní Egosex. Per altra banda, la programació ofereix els concerts de Mishima, que actuarà el 28 de març compartint escenari amb Karabash, el mateix dia que els grups Medalla i Urpa s'enfilaran a l'escenari de l'Espai Zowie. El cartell complet es pot consultar al web oficial del festival. 
 

 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, let's festival, Hospitalet de Llobregat, Salamandra, Zowie, Aiala, Mishima, La Bien Querida, Manel, pop

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.