estrenes

Descobrim l'«Origen» d'Enric EZ

Estrenem la primera referència del proper treball del cantautor vallesà

| 08/05/2020 a les 11:30h

Enric EZ
Enric EZ | Enric Vernet
El cantautor barceloní Enric EZ es reincorpora a l'escena musical amb un nou senzill titulat "Origen", que avui escoltem en primícia a Enderrock.cat. El tema formarà part del nou àlbum del músic, previst per a la tardor, que apareix tres anys després del seu treball debut, Som rius (autoeditat, 2017).


"Les cançons que faig són com una mena de teràpia d'autoajuda. De vegades miro endins i de vegades al món que m'envolta, però sempre que parlo d'alguna cosa és per alguna necessitat", explica el cantautor. Al tema que estrenem, el músic parla de la necessitat d'adonar-nos d'allò que hem de canviar per fer que la vida sigui millor. "En aquest cas veia molt clara la necessitat de fer un reset en tots els sentits i replantejar-nos com estem fent les coses en relació amb la vida. La del planeta i la nostra", esmenta l'artista. Així, "Origen" serveix com una mena de mirall on reflectir-nos i veure què fem i com som, però, lluny de prendre una perspectiva negativa, el tema convida a fer una reconstrucció tot partint de l'optimisme. 

La cançó combina melodies que recorden grans bandes sonores del cinema, i el resultat és un tema amb molta força que mescla un to western i tribal que acompanya l'amalgama de veus. En aquesta treball, Enric EZ ha col·laborat amb Alba Bioque, Egoitz Uriarte i Adela Vilà a les veus, i el videoclip ha estat realitzat per Sara Traba des del confinament. El músic ha gravat tots els instruments i ha comptat amb l'ajuda d'Yves Roussell pel mastering de la peça.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, enric ez, estrenes, origen

COMENTARIS

Descobrim l’origen

Anònim, 08/05/2020 a les 22:48

Gran video visual i cançó molt original

Descobrim l’origen

Anònim, 09/05/2020 a les 14:01

Gran video visual i cançó molt original

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.