estrenes

La faceta més tendra i familiar de Pemi Rovirosa

El músic ens avança un nou clip del que serà el primer treball en solitari

Pemi Rovirosa s'estrena en solitari amb un homenatge a la gent gran

| 02/10/2020 a les 13:30h

Pemi Rovirosa i la seva filla a «Sempre»
Pemi Rovirosa i la seva filla a «Sempre»
A poc a poc, Pemi Rovirosa va descobrint les peces que configuraran el seu primer treball en solitari. A l’estiu vam estrenar “Gent com tu”, un homenatge a la gent gran, i avui Rovirosa ens mostra “Sempre”, una peça dedicada a la seva filla.


“Sempre”, versada a dues mans pel mateix Rovirosa i l'escriptor Javier Gil, és una cançó en què el músic mostra la seva faceta més real i familiar parlant de l’amor i la relació que té amb la seva filla: “sempre, el teu somriure serà un far”, canta l’artista a la menuda, “t’admiraré com ho he fet sempre, cuidaré això que et fa especial”. El mateix Rovirosa en resumeix el significat així: “parla d’eternitat, d’infinit, d’absoluta entrega i de la cerca constant del benestar i de la felicitat d’ella”.

La peça apareix acompanyada d’un videoclip, que avui estrenem en primícia, que protagonitza el mateix Pemi Rovirosa ballant i vivint aventures amb la filla, així com amb la mare de la criatura, a la línia de l’horitzó, entre el cel i el mar. El muntatge de l’audiovisual ha estat realitzat per Arturo Torres i Art2producciones, mentre que per arrodonir la vessant musical, compta amb els artistes amics habituals Nerea Bassart (veus) i Adrià Ferrer (piano i veus).
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Pemi Rovirosa, actualitat, videoclip, estrena, Sempre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.