El 4 de juliol es fan públics els 18 classificats del Sona 9

El número d'agost de l'Enderrock serà un monogràfic sobre el concurs de maquetes

| 29/06/2011 a les 07:00h

El dilluns 4 de juliol es farà pública la tria dels 18 grups que passen a la primera fase del concurs de maquetes Sona 9. El jurat s'ha escoltat les 198 propostes inscrites a l'onzena edició del concurs i està fent una primera tria. A la següent fase hi accediran 9 grups triats entre la votació popular i la selecció del jurat.


Els 18 grups i cantants que es faran públics la setmana vinent hauran de rebre el suport dels seus fans i seguidors per poder passar a la següent ronda. Del 4 al 20 de juliol es podrà votar a la web del concurs: els quatre artistes amb més vots dels internautes podran accedir directament a la tercera fase, mentre que el jurat del concurs proposarà els altres cinc seleccionats. Si els vots del jurat coincideixen amb els del públic, els següents grups més votats pel públic seran els que també es classificaran.
Un cop triades les 9 bandes seleccionades, aquestes accediran als concerts preliminars del festival Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic i el BAM de Barcelona.

Enderrock d'agost: Sona 9

La revista Enderrock del mes d’agost serà un especial del Sona 9. La portada estarà dedicada a La Iaia, guanyadors del 2010, que avançaran un tema del seu primer disc, i també hi haurà entrevistes i cançons dels altres finalistes, Pulpopop i Bläue, i del guardó popular, Joan Dausà i els Tipus d’Interès. Aquest número especial del Sona 9 també inclourà tota la informació del concurs i un reportatge central amb els 18 classificats, així com un CD amb una cançó de cadascun dels elegits.
Arxivat a: Enderrock