Més músics amb nassos

Es prepara la segona edició de la inciativa a favor de Pallapupas i es presenta un documental

| 28/10/2011 a les 06:59h

Aquest dissabte a les 19.30 h al bar del Convent de Sant Agustí de Barcelona es presentarà el documental Músics amb Nassos, enregistrat amb motiu de la primera edició d'aquesta iniciativa que es va engegar l'any passat. A més presentar el documental, també es faran públics els músics que formaran part de la segona edició d'aquest projecte benèfic, que enguany tindrà el fi de festa el proper 30 de novembre en un concert a la sala Bikini.


Aquest dissabte la música d'Inspira i de Carlos Cros serà la protagonista d'una festa de presentació que començarà a les 19.30 h amb la projecció del documental Músics amb nassos, realitzat per Xavi Piera i Kike Bela, i que explica l'experiència de la primera col·laboració entre músics referents de l'escena pop actual catalana (com Love of Lesbian, Anna Roig, Sidonie, Delafé i las Flores Azules...) i l'entitat Pallapupas durant la primera edició d'aquest projecte.
A més, l'acte de dissabte serà el tret de sortida de la segona edició d'aquesta iniciativa, i així es presentarà oficialment els grups que participaran al gran concert que se celebrarà el 30 de novembre a la sala Bikini de Barcelona. Després de la projecció del documental, la música anirà a càrrec d'Inspira i de Carlos Cros.


Arxivat a: Enderrock