Màrius Serra encapçala 'Pop lletrat'

Cris Juanico, Feliu Ventura, Quim Vila, Carles Sanjosé i Xarim Aresté protagonitzen el DVD

| 12/12/2011 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
Màrius Serra és el mestre de cerimònies: l'acompanyen Cris Juanico, Feliu Ventura, Quim Vila, Carles Sanjosé (Sanjosex) i Xarim Aresté (Very Pomelo), i amb tots ells parla de la relació que tenen amb les lletres que canten. Són els protagonistes del DVD Pop lletrat, que trobareu en exclusiva amb el número de desembre de la revista Enderrock. Una demostració que les cançons són la manera més eficaç i influent de la cultura de masses per garantir la riquesa i l'evolució de la llengua.
Pop lletrat. Lletres sentides és un DVD amb cinc càpsules audiovisuals realitzades per Pol Fuentes (Rosa-Luxemburg) amb guió de Màrius Serra, en les quals el verbívor dialoga amb Cris Juanico, Feliu Ventura, Quim Vila, Carles Sanjosé (Sanjosex) i Xarim Aresté (Very Pomelo) sobre l’ús de neologismes a la música contemporània. Són diàlegs distesos enregistrats al teatre del Foment Hortenc on els músics parlen sense embuts de les seves lletres i cançons.
Es tracta d'un projecte impulsat pel Termcat i l’Institut d’Estudis Catalans, i ha tingut el suport de Linguamon, de la Direcció General de Política Lingüística i del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, a més d’Òmnium Cultural i el Grup Enderrock.