Minova debuten amb 'Cosmos quotidians'

Sortegem dues entrades dobles per al concert del dissabte 3 de maig a la sala Sidecar

| 30/04/2014 a les 15:00h

Després d'haver passat per les dues darreres edicions del Sona 9, el duet barceloní publica el debut Cosmos quotidians (autoeditat, 2014). El proper dissabte 3 de maig presentaran el disc a la sala Sidecar de Barcelona, i a Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles!
 Minova Foto: Arxiu Minova

Minova proposen un pop electrònic que beu del dream pop dels anys vuitanta, melodies ballables que s'allunyen de la tendència actual del pop català. Jesús Martínez (teclats i programació) i Esteve Puig (veu i teclats) també militen al grup Zuell, una formació que es mou pels terrenys de l'electrònica. A Cosmos quotidians presenten dotze cançons enèrgiques i ells mateixos defineixen el seu so com "una teletransportació directa als vuitanta amb el synth pop, les lletres quotidianes i el ball com a senyes d’identitat". 
A l'EDR 21 vam estrenar el clip de "La sort dels principiants", el senzill que obre el disc. Amb una posada a escena lluminosa, el duet barceloní apareix amb bicicleta acompanyat d'uns globus que entrellaça dues històries a la ciutat de Barcelona. El proper dissabte 3 de maig els podreu veure en directe a la sala Sidecar a les 22.30 h. 

Hi vols anar?
Per participar al sorteig de dues entrades dobles per al concert, només cal que envieu un correu electrònic a l'adreça [email protected] amb el vostre nom i cognoms, telèfon i DNI. Entre tots els que ens escriviu sortejarem les invitacions.

Arxivat a: Concursos