Els cinc magnífics del Sona 9

Ian Sala, Manuela Kant, Pantaleó, Saint Tropez i Trau, classificats per a la fase final del concurs

| 04/10/2014 a les 23:00h

Aquesta nova fase decidirà quins seran els tres grups que actuaran a la gran final del Sona 9, que se celbrarà el dimarts 11 de novembre a la sala Apolo de Barcelona.




No ha estat gens fàcil la decisió pel jurat, però finalment ja tenim els cinc grups que han accedit a la fase que determinarà els finalistes de la XIV edició del Sona 9, la plataforma musical dels grups emergents de Catalunya.
Després d'unes semifinals intenses, en què els artistes seleccionats han realitzat uns directes i unes proves de gran nivell i qualitat, el jurat ha decidit que Ian Sala (cançó-folk, Roses), Manuela Kant (pop-folk, Barcelona), Pantaleó (pop-rock, Terrassa), Saint Tropez (power-pop, Sant Feliu de Guíxols) i Trau (pop psicodèlic, Sant Boi de Llobregat) són els grups que s'ho jugaran tot en aquesta nova fase del Sona 9.
Aquestes proves, prèvies a la gran final, consisteixen en la gravació d’una cançó pròpia als estudis Bucbonera Records, amb la supervisió tècnica de Tomàs Robisco i amb la producció de Joan Pau Chaves, teclista d'Els Pets i director musical del programa de TV3 Oh Happy Day. Despres d'aquesta prova, els grups hauran de passar pels estudis d'iCat.cat per fer un concert en format acústic.
D’aquesta nova fase preliminar en sortiran els tres grups que accediran a la gran final de dimarts 11 de novembre a la sala Apolo de Barcelona, on també actuaran els guanyadors de l’edició del 2013, Copa Lotus, premi Sona 9, i Morgat Morgat, premi Joventut. 
Les invitacions per poder assistir al concert final del Sona 9 es podran aconseguir a partir de dilluns 27 d'octubre.
Arxivat a: Enderrock