Pepet i Marieta tanca gira a la sala Apolo

Amb el lema 'Més enllà de la cançó de l'estiu' tocarà el 3 de desembre

| 20/10/2014 a les 06:59h

El grup d’Ulldecona tanca la seva darrera gira a la sala Apolo de Barcelona amb un concert especial titulat “Més enllà de la Cançó de l’estiu”. Després de deu anys, cinc treballs discogràfics i més de 500 concerts a les espatlles, Pepet i Marieta es tancaran a l'estudi per preparar el seu sisè disc, que publicaran la primavera de l'any vinent.
 
Pepet i Marieta Foto: Juan Miguel Morales

Els ebrencs Pepet i Marieta s'apunten a moltes bregues. Com a joglars dels nostres temps no es poden estar de compondre cançons relacionades amb la més estricta actualitat i fer-ne la versió audiovisual, sovint amb imatges col·lectives. Ja ha compost la banda sonora de moments històrics amb "La rumba del #Sísí", el "No ho volem" (en referència al projecte Castor) o "La Via". I també han estat els protagonistes dels mesos més calorosos de l'any amb la cançó de l'estiu de TV3: "Corre l'estiu".



Pepet i Marieta és un projecte amb una llarga trajectòria, amb cinc treballs discogràfics i
més de deu anys de carretera. Ha plogut molt des que l'any 2004 van guanyar l'Enganxa't a la Música i l'Ebremusik, els dos concursos que permetrien a l'alma mater del grup, Josep Bordes, enregistrar Sempre hi ha un  pedaç pa un descosit (Singulars, 2004), i convertir el seu projecte en solitari en una banda de set músics amb la festa i el compromís per bandera.
Aquest any ha estat molt intens per als ebrencs: estan preparant un final de gira a Barcelona que faci justícia a tota aquesta trajectòria; una festa amb convidats de luxe que s’allargarà fins a altes hores de la matinada gràcies a la complicitat amb la programació Caníbal Sound System de cada dimecres a la sala Apolo. Quan s’acabi la festa, Pepet i Marieta tornaran a l’estudi per enregistrar les cançons del seu proper disc, que veurà la llum a la primavera del 2015.
Arxivat a: Enderrock