El Black Music Festival aterra a Barcelona

El dia 10 de febrer els quebequesos Cold Specks actuaran a la festa de presentació

| 22/01/2015 a les 14:59h

Per anar fent boca entre el públic barceloní, el Black Music Festival escalfa motors a Barcelona el proper 10 de febrer amb Cold Specks a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm. L'entrada serà gratuïta i les invitacions es podran aconseguir mitjançant diversos canals que s’anunciaran a les xarxes socials i al web del festival.
Cold Specks Foto: Arxiu Black Music Festival

Un 40% dels assistents al Black Music Festival provenen de la capital catalana, i és per això que el festival es trasllada a Barcelona setmanes abans que la música negra inundi Girona a partir del 27 de febrer. 

El 10 de febrer una bèstia en directe ressonarà a l'Antiga Fàbrica Damm. La banda quebequesa Cold Specks, liderada per Al Spx, defensarà els dos discos que ha publicat, el darrer titulat Neuroplascity (Mute Records, 2014), en una cita imperdible per als amants del bon jazz i els ritmes negres purs. Les invitacions estaran disponibles en els propers dies a través del web del festival i les xarxes socials. 
 
El Black Music Festival 2015 se celebrarà del 27 de febrer al 21 de març i hi actuaran una desena d'artistes, entre els quals el saxofonista nord-americà Maceo Parker, Eli Paperboy Reed en un format de trio, The Gramophome Allstars Big Band i la Fundación Tony Manero, que s’uneixen a la programació gràcies a una proposta d'un seguidor gironí. 
Arxivat a: Enderrock