Relat d'un home galàctic

Avancem el primer capítol del llibre 'Jaume Sisa, el comptador d'estrelles'

| 06/03/2015 a les 07:00h

Jaume Sisa es confessa davant el periodista Donat Putx en el llibre Jaume Sisa, el comptador d'estrelles (Ed. Empúries). L'obra arribarà a les llibreries el proper 11 de març, i a Enderrock.cat podeu llegir-ne el primer capítol: "Forever Young", si pot ser


El cantautor barceloní es mostra tal com és en una conversa distesa i propera. Jaume Sisa és un veterà de la música catalana, des del 1968 està en actiu i acumula milers d'històries, anècdotes i un bagatge vital que explica sense embuts i de manera honesta. 

En el primer capítol que podeu llegir a Enderrock.catSisa es considera un "vell jove" i assegura que mantenir-se jove de veritat a partir dels seixanta té molt més mèrit que la joventut dels 20 o 30. "La joventut és un estat de l'ànima que penso conquerir", assegura. La mort no l'espanta i pel que fa a religió es descriu com a "galàctic", és a dir, "té una visió tan global de les coses, de les realitats, que fa que no li calgui ser ni creient ni agnòstic, ni ateu". 

El periodista musical Donat Putx s'ha encarregat de guiar la conversa de Sisa al llarg de les més de dues-centes pàgines, interpel·lant el cantant amb preguntes irreverents i sobretot encuriosit pel relat. Putx coneix el terreny de primera mà i des del 1988 ha escrit cròniques de concerts, al Diari de Barcelona i més tard a La Vanguardia. A més, ha publicat en capçaleres com ara Barcelona Metròpolis, Enderrock, Rockdelux i va ser director de redacció de la revista Folc, entre els anys 2002 i 2004. 

Jaume Sisa, el comptador d'estrelles (Ed. Empúries) sortirà a la venda el proper 11 de març en format físic i també per a llibre electrònic. 

Sisa Foto: Juan Miguel Morales
Arxivat a: Enderrock