Nova gira en format de cambra d'Els Pets

Els de Constantí anuncien una gira de set concerts acompanyats d'una secció de vent i cordes

| 29/09/2015 a les 11:00h

Els Pets van acomiadar la gira de celebració dels 30 anys de trajectòria a les Festes de la Mercè, però abans d'acabar l'any els podrem tornar a veure als escenaris en la nova gira #trespuntzero de cambra. Acompanyats d'una secció estable de corda i vents (La Gran Orquestra Petita) actuaran a teatres i auditoris d'arreu del territori amb Barcelona com a última parada. 

Els Pets fan cambra. Foto: Arxiu RGB Suports

La Gran Orquestra Petita és una secció de corda i vent que acompanyarà de manera estable Els Pets a la nova gira que han batejat com a #trespuntzero de cambra. No es tracta d'una relectura de les cançons del grup en clau simfònica, sinó que aquesta proposta buscarà de manera subtil nous colors musicals a les cançons de sempre i també alguna d'oblidada. 

El teclista Joan Pau Chaves s'ha encarregat de la direcció musical i arranjaments de l'espectacle, que portarà la formació habitual d'Els Pets: Lluís Gavaldà (veu i guitarra), Joan Reig (bateria i veus), Falin Càceres (baix), Jordi Bastida (guitarra i veus) i el mateix Joan Pau Chaves (teclats, guitarra i veus).

Pel que fa a La Gran Orquestra Petita estarà formada per set músics: Ana Fernández (violí), Frederic Descargues (violí), Aroa Garcia (viola), Marçal Ayats (violoncel), Jaume Peña (Trompeta i fiscorn), Oriol Cusó (saxos), Jordi Guasp (trompa).

Les dates #trespuntzero de cambra
La preestrena d'aquest nou format dels de Constantí serà aquest divendres 2 d'octubre a l'Auditori de Sant Cugat del Vallès, com a preludi d'una nova edició del Festival Petits Camaleons. La resta de dates que han anunciat són: Girona (4 d'octubre, Temporada Alta), Andorra (9 d'octubre), Reus (13 de novembre), Castellbisbal (15 de novembre), Barberà del Vallès (11 de desembre) i Barcelona (16 de desembre).
Arxivat a: Enderrock, 30 anys, gira, els pets, cambra