El primer disc en directe de Pere Vilanova

El proper 1 d'abril el cantautor barceloní gravarà 'Pere Vilanova: Directe a la memòria'

| 19/03/2016 a les 15:00h

El cantautor Pere Vilanova prepara un concert especial per a l'1 d'abril que esdevindrà el seu proper disc. El barceloní enregistrarà el repertori en directe, basat en les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria i adaptacions dels poetes Carles Duarte, Espriu, Shakespeare o Joan Vinyoli, entre d'altres.

Pere Vilanova. Foto: Arxiu Enderrock

Pere V
ilanova està preparant la gravació del seu nou disc, que s'enregistrarà en directe durant l'actuació que farà l'1 d'abril a la llibreria La Memòria, de Gràcia (Plaça de la Vila de Gràcia, 19, Barcelona). En aquest nou àlbum Vilanova repassarà la trajectòria que ha seguit en els seus set discos. És a dir, interpretarà un recull de les millors cançons que ell ha compost, però també cantarà els poemes musicats de Joan Vinyoli, tal com va fer en el seu setè disc, L'encanteri (KUB creacions, 2015).

En aquest concert també interpretarà versos dels seus altres treballs, en els quals versionava poetes de l'alçada de Shakespeare, Duarte, Espriu, Yeats o Dickinson. A més, el músic ha anunciat que interpretarà algun tema inèdit escrit per a l'ocasió. 

Aquest concert tindrà un aforament limitat i l'entrada serà gratuïta. Ara bé, les persones que vulguin adquirir-ne el disc hauran de pagar entrada. Per a més informació, podeu consultar la seva web.  
Arxivat a: Enderrock