Dues nits per al record

Estrenem un fragment dels concerts de final de gira de Joan Dausà

| 14/04/2016 a les 13:00h

El santfeliuenc Joan Dausà va cloure cinc anys de trajectòria i dos discos els dies 27 i 28 de desembre al Palau de la Música Catalana. Van ser dues nits memorables i plenes de gom a gom que el músic ha recollit en un doble disc enregistrat en directe i amb el nom de La festa final (Cameo/RHRN). Sortirà a la venda aquest cap de setmana, però a Enderrock.cat ja en podeu escoltar dues cançons.


Si us vau perdre la gran festa que va protagonitzar Joan Dausà dues nits seguides al Palau de la Música Catalana, o si hi vau anar i ho voleu reviure, ara teniu una nova oportunitat. Això sí, en format digital. La festa final conté l'enregistrament en directe del doblet que tanca una etapa vital en la trajectòria del cantant i guitarrista. El santfeliuenc va compartir l'escenari amb músics amics com Sara Pi o el Cor Giovinetto i s'hi van viure moment insòlits, com un noi que va demanar per casar-se a la seva parella.
 
El concert va començar amb "La tendresa" de Lluís Llach recitada per Dausà, i a la tercera cançó va donar la benvingda al públic a "Parlant de tu i de mi" amb uns bonics arranjaments de corda. És al final d'aquest tema que el músic diu que si fa cançons és sobretot per compartir-les, que el públic és qui permet “que haguem viscut aquest somni”.



El llibret que acomnpanya les cançons de La festa final inclou fotografies de la nit, un pròleg del periodista Carles Capdevila i un text firmat pel mateix Joan Dausà. De fet sobre "Truca'm" explica: "Tinc ganes de quedar-me un moment sol amb vosaltres. De cantar plegats 'Truca'm' i acompanyar-ho de manera improvisada d'una coreografia amb llanternes de mòbil que s'encarrega de fer-nos riure". Hi va haver una interacció molt tendra i a la vegada divertida amb els assistents al Palau:


La festa final es podrà aconseguir els dies 16 i 17 d'abril amb el diari Ara, i aquest Sant Jordi arribarà a les botigues. A banda de les cançons, les fotografies i l'escrit personal de l'artista, fa uns dies ha publicat el making of de l'espectacle perquè ningú no es perdi cap detall de la gran festa. 
 
Arxivat a: Enderrock, la festa final, palau de la música, concert final, joan dausà, estrena