L'Heliogàbal abaixa la persiana per uns mesos

Dijous 19 de maig la sala gracienca organitza un recital de poesia com a comiat

| 11/05/2016 a les 14:59h

Malgrat l'èxit d'assistència del concert Paga la multa amb Mishima, Za! i Pony Bravo, la sala Heliogàbal tanca almenys fins a final de setembre per condicionar el local i poder tornar a programar actuacions. 


El concert Paga la multa que va tenir lloc el passat 5 de maig a la sala Razzmatazz amb la presència de grups com Za!, Mishima i Pony Bravo ha permès recollir a la sala Heliogàbal aproximadament uns 20.000 euros. Descomptant les despeses per a viatges i producció els queden uns 16.000 euros que els permetran pagar gairebé la totalitat de les multes que va patir la sala barcelonina a final de l'any passat. 

No obstant això, l'Heliogàbal tanca com a mínim fins al mes de setembre per poder realitzar tot un seguit de projectes, obres, estudis d'impacte acústic i inspeccions. En el comunicat emès per la sala afirmen que el seu futur immediat depenia del Districte de Gràcia i l'Ajuntament de Barcelona.

El districte ha d'aprovar el nou pla d'usos dels locals, que permetrà saber a la sala de Gràcia l'aforament total. Pel que fa l'Ajuntament de la ciuta,t ha de posar en marxa la circular que permeti la música en viu als bars de la ciutat. Totes dues coses se solucionaran al llarg del mes de maig. 

El proper 19 de maig la sala organitza un recital on es podrà gaudir de tres hores de poesia com a acomiadament. A la vetllada hi passaran un total de tretze poetes, entre els quals Dolors Miquel, Enric Casasses, Blanca Llum Vidal, Eduard Escoffet, Maria Cabrera i Andreu Subirats. 
Arxivat a: Enderrock, recital poesia, tanca, heliogàbal