Música i salut natural al BioRitme

Del 25 al 28 d'agost al Pantà de Sau

| 21/08/2016 a les 07:00h

Música, ecologia, natura i consciència són els pilars del la quarta edició del festival del Pantà de Sau. Enguany Aspencat i Els Catarres lideren un cartell on també hi haurà Buhos, Green Valley, Eskorzo, Roba Estesa, Smoking Souls, Pirat's Sound Sistema, Auxili, Atupa, etc.
Aspencat Foto: Xepo W. S.

Amb la natura com a escenari, el darrer cap de setmana d'agost programa el Festival BioRitme al Pantà de Sau, on es podrà viure una experiència relacionada amb la cultura, però també amb els productes ecològics i les organitzacions socials, entre altres elements. 

Una de les novetats d'aquesta edició és l'Escenari BioTerra, pel qual desfilaran en horari diürn grups com Muerdo, Sense Sal, Màia, De La Carmela, Jo Solana, Ferran Savall o Garrapateros, i que tindrà la seva pròpia programació de DJ. Es reforça així un potent cartell musical que ja inclou la presència d'Aspencat, Atupa, Auxili, Buhos, Els Catarres, Dakidarría, Eskorzo, Green Valley, Ítaca Band, Pirat's Sound Sistema, Roba Estesa, Smoking Souls, Sonido Vegetal, VaDeBo, Vendetta... i ue el dimecres 4 de maig confirmarà oficialment els darrers noms que faran realitat una programació de somni.

A més, enguany el festival obre un nou espai, l'Escenari BioTrance | Stage Mimesis, per on passaran els millors DJ nacionals i internacionals d'aquesta escena. Entre d'altres, Boom Shankar, Ephedr, Hypnoxock, DaPeace, Morphic Resonance, Pieter Pan, OM Garuda, Lupi, Cels Mimesis, Psytotix, Psygroo, Overcloud o Paradigmantra, artistes que durant els quatre dies de festival actuaran coberts per la decoració especial realitzada pel col·lectiu barceloní d'art psicodèlic Mimesis, que ha presentat els seus treballs a sales i festivals de tot el món.
Arxivat a: Enderrock