El cartell musical de l'Aquelarre

Ítaca Band, La Salseta del Poble Sec, Kaotiko i Strombers a Cervera

| 26/08/2016 a les 14:59h

Si el foc farà sortir al carrer les bruixes, bruixots i éssers llegendaris, la música els acompanyarà les nits del divendres 26 i el dissabte 27. Dues jornades del tot inflamables i cinc escenaris gratuïts repartits per la ciutat de Cervera rebran salsa, rock, mestissatge i música de ball de la mà d'Ítaca Band, La Salseta del Poble Sec, Kaotiko, Strombers i La Terrasseta de Preixens, entre d'altres.

Vergüenza Ajena. Foto:
Nico Vasoin. 

Una desena de grups desfilaran per la 39a edició de l'Aquelarre de Cervera. El divendres 26 d'agost des de Montcada i Reixac el mestissatge d'Ítaca Band ressonarà a Ponent. Escollits en una votació popular per cantar a la trobada de música i foc, el públic té clar que vol viure una nit d'aquelles que es recorden any rere any. Les cançons de Temerario (Propaganda pel Fet!, 2015) els han situat com un dels grups de fusió del moment, i compartiran nit amb els targarins La Terrasseta de Preixens.

A banda de la fira esotèrica i alternativa del Gran Boc i l'Aquelarret, el dissabte 28 el toc d'inici passada la mitjanit serà per a uns clàssics de l'Aquelarre, La Salseta del Poble Sec. La formació ha escrit una versió de la seva cançó "A sucar!" adaptada com a "Aquelarre", plena de referències a la festa del foc; disbauxa i música popular que seguirà amb Vergüenza Ajena, tarragonins que canten a ritme de ventilador. Si bé també sonaran la fusió rock-ska de Cor Roent, el punk-rock dels bascos Kaotiko, un tribut a Extremoduro i les versions de The Pink Goats, la fusió desenfrenada de Strombers es podrà escoltar per partida doble. Els de Cardona actuaran abans i després de l'escorreguda del Mascle Cabró. És la primera vegada que un grup de cançons pròpies actua a l'espectacle central de la festa. 

A més, també hi haurà un escenari dedicat a la música de sessió a càrrec de diversos discjòqueis. L’Aquelarre posa a disposició del públic un espai d’acampada ubicat a la zona d’esports de Cervera (avinguda de l’Esport, a 10 minuts del centre de la ciutat). 
Arxivat a: Enderrock