Acord entre la SGAE i el Taller de Músics

Les dues entitats signen un conveni de col·laboració

| 20/09/2016 a les 15:00h

L’acord permetrà impulsar les Beques SGAE i el Taller Obert, una iniciativa de reinserció social d’autors en risc d’exclusió.


La Societat General d’Autors i Editors a Catalunya i el Taller de Músics han signat un acord per reforçar el compromís de les dues entitats a promocionar l’ensenyament musical, la divulgació de la música i la protecció de la creació autoral. Així doncs, han unit esforços per tirar endavant la formació i promoció musical, amb especial atenció a la difusió per tot el territori, la defensa de la propietat intel·lectual i la inclusió i transformació social a través de la música. 

Aquesta col·laboració es materialitza amb la creació de les Beques SGAE, que comporten un seguit de bonificacions en la matrícula per a estudis musicals del curs 2016-2017 a l’Escola Superior d’Estudis Musicals Taller de Músics o al Taller de Músics Escola de Música. La dotació total de les beques està fixada en 20.000 euros, repartits en 13 beques diferents.

D'altra banda, també han acordat potenciar el Taller Obert, un programa del Taller de Músics d’acompanyament a la reinserció social d’adults en risc d’exclusió que tenen habilitats i vocació per a la música. Aquesta iniciativa promourà la realització i participació d'aquestes persones en diferents activitats musicals.
Arxivat a: Enderrock