Lorien aixequen el vol

Estrenem la cançó "The Flight" del seu àlbum de debut

| 21/10/2016 a les 07:00h

Lorien és el projecte liderat per Judit Lorien, que el proper 28 d'octubre llançarà el seu àlbum de debut cantat en anglès, Inner Demons (autoeditat, 2016). El disc conté nou temes que parlen de la vida, l'amor, el desamor, els desitjos i tot el que s’escapa del nostre control.
Lorien Foto: Arxiu de l'artista

Influències d’estils molt diversos es reflecteixen a Inner Demons (autoeditat, 2016), on es poden sentir temes pop com “Let’s Kill the Hate”, cançons a veu i piano com “Silence in Word”, passant per una balada rock com és “The Story of...” i fins i tot una mica de funk a “Praying mantis". "No m’agraden les etiquetes, simplement vull transmetre el que tinc i porto a dins", diu Lorien.

L'any passat l'artista publicava l'EP Daily Life (autoeditat, 2016), i ara s'estrena discogràficament amb Inner Demons. "Jo diria que ha estat tot un procés molt natural des del dia que vaig arribar a l’estudi per gravar els primers quatre temes que vaig compondre. Hi vaig anar sola, sense banda, però allà vaig conèixer uns músics extraordinaris i després d’aquells dies de gravació i del primer concert que vam fer junts, va néixer Lorien com a grup", explica la música. Des d'aleshores la banda ha anat assajant i fent créixer la música que l'artista compon.


A Enderrock.cat estrenem "The Flight", el nou senzill de la banda. "Dins el conjunt de totes les cançons que integren aquest primer disc, aquesta pot ser considerada una de les més optimistes", explica. "Té una melodia suau que intenta evocar el sentit del missatge, que en el seu moment vaig escriure en forma de metàfora: un ocell engabiat que al final s'escapa volant (d’aquí ve el títol del tema: 'El vol'). D’alguna manera és una alliberació personal després d’una situació en què em vaig veure molt enfonsada, motiu pel qual les altres lletres no són tan positives", conclou.

A més de Judit Lorien a la veu, guitarra acústica, guitarra elèctrica i teclats, la formació la completen Pol Moyano a la guitarra elèctrica, Josep Antoni Molina al baix i Tito Torres a la bateria. El concert de presentació del disc serà el proper 11 de novembre a la sala Clap de Mataró, i una setmana després, el dia 18, la banda actuarà a l’Alfa de Barcelona.
Arxivat a: Enderrock