Quart Primera puja al terrat

S'acomiada dels escenaris des de les altures

| 22/10/2016 a les 07:00h

El proper dissabte 22 d'octubre Quart Primera realitzarà el concert final de la gira del seu darrer treball, Neurones a la punta d'un iceberg (Satélite K, 2015), i serà en un lloc ben curiós.
Quart Primera Foto: Juan Miguel Morales

El concert tindrà lloc en un terrat del barri de la Pau de Barcelona, però fins 48 hores abans del concert els assistents no sabran l'adreça exacta. El que sí que se sap del cert és que serà en un terrat amb vistes de 360 graus sobre la ciutat de Barcelona, a les 18 h, hora de la posta de sol, i que sonaran els himnes més reconeguts de la banda, com ara “Les cinc trenta-cinc”, “El teu amant” o “Una estranya situació”. 

Neurones a la punta d’un iceberg és un disc que parla del present i de la voluntat de viure'l plenament. Pere Jou explica que durant el procés de gestació del tercer àlbum va escoltar Tom Petty i Ron Sexmith. "He intentat retrobar-me en la cançó pop que té una melodia bonica", comentava l'artista. Pel·lícules (Satélite K, 2012) va ser una aposta més experimental, però amb la seva continuació Jou buscava "fer cançons que sanin, que curin" des d'una òptica molt personal.
Arxivat a: Enderrock