Els Amics de les Arts, La iaia i Sopa de Cabra al Canet Rock 2017

El festival tanca bona part del cartell de l’edició 2017

| 21/02/2017 a les 12:33h

Amb TxarangoPau DonésZoo i Doctor Prats ja anunciats, el Canet Rock ha acabat de revelar el cartell de la quarta edició del festival que tindrà lloc l’1 de juliol a Canet de Mar. Vuit artistes més se sumen a la llista, entre els quals GossosSopa de Cabra o el retorn de La iaia.

A la roda de premsa d’aquest dimarts al migdia a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona s’ha confirmat l’assistència al festival de: Itaca BandEls Amics de les Arts, La iaia (presentant nou disc), Sopa de CabraGossosBuhos, el guanyador del concurs Canet Rock i Miquel del Roig. Amb aquests grups només faltarà per conèixer un últim nom del cartell.

Gemma Recoder, directora del Canet Rock, ha explicat a la roda de premsa: "Som a prop de les 4.000 entrades venudes. Sembla que la gent ho ha entès i ens ha comprat les entrades abans de saber el cartell, i estem molt contents".
 
La majoria de les bandes anunciades presentaran nou disc al festival, però algunes faran concert especial, com Sopa de Cabra, amb Els èxits de Sopa. Com l’any passat van fer Els Pets, aquest 2017 la banda de Gerard Quintana s’inscriu a la campanya de Catalunya Ràdio perquè els oients escullin quines cançons volen escoltar al concert del Canet Rock. 
 
Tradicions anuals com la cançó de La Trinca a càrrec de Josep Maria Mainat a la guitarra tampoc faltaran enguany. L’associació amb el moviment Cultura amb Causa es materialitzarà per primera vegada en aquesta edició amb accions durant el festival relacionades amb el drama des refugiats. 
 
El públic triarà l'últim grup
"També serà l'any de la democràcia. Durant el mes de maig tothom podrà proposar una banda, i l'escollida actuarà al festival", ha explicat Josep Maria Mainat . Així que el darrer nom del cartell serà escollit per votació popular.


 


Els Pets. Foto: Xavier Mercadé
Especial: Canet Rock
Arxivat a: Enderrock, Itaca Band, La Iaia, Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts, Canet Rock, Gossos