Miquel Gil entra en matèria

Estrenarà nou espectacle el 21 de novembre a Torrent

| 06/11/2014 a les 12:00h

Miquel Gil es disposa a celebrar els seus primers quaranta anys de carrera musical. I d'entrada, aquest 21 de novembre presentarà a l'auditori de Torrent (20.30 h) un nou espectacle, Matèria, on combinarà repertori d'Al Tall, de Terminal Sur i de la seva carrera en solitari, a més de noves cançons. 


L'heterodox cantaor catarrogí cantarà a Torrent algunes de les cançons que han de formar part d'un proper disc, a més de peces que va interpretar en els anys que va formar part del prestigiós grup de folk Al Tall, altres de recuperades del seu grup de fusió de final dels vuitanta Terminal Sur, i encara altres d'extretes de la seva brillant discografia com a solista del segle XXI, la que va d'Orgànic (Sonifolk, 2001) a X Marcianes (Temps Record, 2011).
El concert de Torrent, que forma part del Circuit de Música Valenciana organitzat per la Valencian Music Association (VAM!), és l'arrencada d'una sèrie d'activitats que celebraran els quaranta anys de Miquel Gil com a músic professional, coincidint amb l'any en què Al Tall va publicar el seu primer disc: Cançó popular (Edigsa, 1975). El nou espectacle es presenta com 'un homenatge a la matèria primera, al codi tradicional'. I d'aquí ve el títol: una matèria primera i antiga que respira l'aire del segle XXI.

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Miquel Gil