Concert

Nou Barris, seu de les dones creadores

L'Ajuntament de Barcelona organitza un concert pel Dia Internacional de les Dones

Bad Gyal, Les Sueques, Monique Makon i La Otra actuaran a la jornada femenina d'aquest 11 de març

| 07/03/2017 a les 12:15h

Les Sueques
Les Sueques | Alba Pujol
El Dia Internacional de les Dones s’acosta, i aquest dissabte 11 de març es duran a terme multitud d’actes a tot Catalunya per apropar la reivindicació feminista a la ciutadania. Un d’aquests actes és el que organitza l’Ajuntament de Barcelona a la seu del Districte de Nou Barris, amb una bona dosi de música feminitzada.

Amb el lema 'Dones creadores', el consistori vol homenatjar les professionals de la cultura, per això ha convidat a la cita del dissabte projectes formats per dones d’estils molt diferents però amb una mateixa reivindicació al darrere. Bad Gyal, Les Sueques, Monique Makon i La Otra són les artistes que actuaran a la plaça Major de Nou Barris a partir de les 17.30 h.
   
Tots els concerts seran gratuïts i acabaran a les 22.30 h. A la plaça del davant de la seu del Districte també s’hi farà una mostra de dones creadores de diferents àmbits artístics. 

Què dir de les protagonistes? 

Bad Gyal és en boca de tothom: amb el seu dancehall, hip-hop, reggae i molta joventut urbana en un català encara més urbà, ja té 6 milions de reproduccions en algunes de les seves cançons.

Les Sueques acaben de publicar Moviment (El Genio Equivocado, 2017), el seu tercer disc i una consolidació igual de festiva i fresca que les anteriors referències. Punk-pop sense interferències, directe a la vena. 

Monique Makon és veïna del districte de Nou Barris i el dissabte presentarà el seu espectacle replet de versions clàssiques i actuals del soul més vibrant. D’Aretha Franklin a Amy Winehouse, Makon s’acompanyarà de The Soul Titoo’s.

La Otra és una cantautora madrilenya que aprofitant la cita especial que suposa el dia 11 s’unirà amb la poetessa Noelia Morgana per fer créixer la sensibilitat dels seus concerts, ja en si mateixos intimistes i personals.  

Cartell del concert pel Dia de les Dones

 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Bad Gyal, Les Sueques, Barcelona, Nou Barris, dones, Dia Internacional de les Dones

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.