4Hiverns i The Wheels a Enderrock TV

Aquesta setmana també passarà per programa Celeste Alías en format de trio

Smoking Souls i Joan Rovira a Enderrock TV

| 10/04/2017 a les 15:00h

4 Hiverns, un dels convidats d'aquesta setmana a Enderrock TV
4 Hiverns, un dels convidats d'aquesta setmana a Enderrock TV | Alejandro Mendoza
Aquesta setmana l’actualitat musical dels Països Catalans a la petita pantalla redueix la programació i en lloc de ser els cinc dies de la setmana, serà de dilluns a dimecres. Els grups protagonistes de l’Enderrock TV d’aquesta setmana són 4Hiverns, The Wheels i Celeste Alías.

Dilluns d’elegància. El quartet 4Hiverns ve a presentar el seu segon disc, Decimals (Delirics, 2017), amb la calidesa pop que el caracteritza. Guitarres atmosfèriques i ambientals faran vibrar el plató del programa amb “Aturem l’ham”. El seu últim treball és una delícia impecable, amb sons melancòlics però amb tendència a l’experimentació. El 22 d'abril, dia del Record Store Day, podrem veure el grup en concert a la botiga Surco de Barcelona.

Dimarts de sol. No sabem del cert si tindrem un dia assolellat, però segur que The Wheels intentaran tant com sigui possible. La música despreocupada i etèria dels balears té com a últim exponent The Year of the Monkey (Espora Records, 2017), on continuen movent-se en les aigües de la psicodèlia més seixantera amb un toc modern. La cançó que tocaran a Enderrock TV, “Island boy”, es veu que ajuda a recuperar la vitamina D, igual que l’astre major. La banda forma part del cartell del Primavera Sound.

Dimecres sensible. La cantant Celeste Alías visitarà el plató del programa en format de trio, acompanyada de Santi Careta a la guitarra i la poeta Laia Noguera, que recitarà. La veu de la cantant de jazz resseguirà dolçament els versos d'"El cor em bat", cançó que s’inclou al nou disc Tot sembla tan senzill (Microscopi, 2017). En aquest nou àlbum la vocalista musica poemes de Montserrat Abelló, concretament 19 en un magistral disc doble. El 22 i 23 d'abril la podrem veure presentant el disc en directe a la Biblioteca de Sant Joan de Vilatorrada i al Centre Cívic de Calders.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Especial: Enderrock TV
Arxivat a: Enderrock, Enderrock TV, Enderrock, 4Hiverns, The Wheels, Celeste Alías

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.