Enderrock TV

Pep Poblet & Nito Figueres amb Txell Sust i VerdCel a Enderrock TV

Aquesta setmana també passaran pel programa Miguel Talavera Power Trio, Saidax i Muyayo Rif

Maria Lamata i Chet a Enderrock TV

| 24/04/2017 a les 15:00h

Pep Poblet, Nito Figueres i Txell Sust
Pep Poblet, Nito Figueres i Txell Sust | Arxiu de Pep Poblet
Aquesta setmana l’actualitat musical dels Països Catalans a la petita pantalla redueix la programació i en lloc de ser els cinc dies de la setmana, serà de dilluns a dimecres. Els grups protagonistes de l’Enderrock TV d’aquesta setmana són Pep Poblet, Nito Figueres i Txell Sust, Miguel Talavera Power Trio, VerdCel, Saidax i Muyayo Rif.

Dilluns de versions femenines. Els músics Pep Poblet Nito Figueres s'acompanyen de la veu de Txell Sust per reformular cançons de grans grups i artistes com Queen, Stevie Wonder, Eric Clapton i els catalans Gossos o Blaumut. Són temes cantats per homes que ara agafen un enfocament femení. Seran a la sala Luz de Gas aquest dimecres 26 d'abril a les 21 h, i a plató interpretaran "Corren" del grup manresà Gossos.

Dimarts de blues profund. El guitarrista Miguel Talavera s'acompanya de Miki Santamaría al baix i Miguel Ballester a la bateria per crear un format de banda conegut com a Power Trio definit als anys seixanta i setanta, sinònim de rock-blues. A Enderrock TV tocaran "Slow Motion Girl".

Dimecres d'aromes naturals. Cada vegada més grups se serveixen del micromecenatge per treure a la llum les seves obres discogràfiques. VerdCel n'és un, i a més el disc De plantes, talaies i cims (i una aroma) (Satélite K, 2017) va acompanyat d'un llibre replet de textos acompanyats d'il·lustracions de Daniel Olmo Boronat. Aquest dimecres interpretaran en directe "Abraçats al cim".

Dijous de petits instruments. La jove cantautora de Piera Saidax acaba de treure el seu primer treball discogràfic, No Tears (Delirics, 2017), i ho fa acompanyada de temes en anglès i un petit instrument, l'ukelele. Al plató d'Enderrock TV delectarà amb "Tomorrow is Monday", una de les cançons de l'àlbum. 

Divendres de cors alterats. El grup de Cornellà de Llobregat Muyayo Rif es defineix per la seva barreja d'estils urbans com l'ska, el reggae, els sons llatins i, fins i tot, el punk i el rock. Aquest 2017 ha presentat nou disc, All In (Microscopi, 2017). El dissabte 13 de maig a la 1.30 h seran al festival Altaveu del Prat de Llobregat. Davant les càmeres del plató interpretaran "Reina de la nit", un dels temes del treball.

On es pot veure?
El programa musical Enderrock TV s'emet de dilluns a dijous a les 22.50 h i divendres a les 22.30 h a El Punt Avui TV. A més, també es pot veure per una vintena de televisions associades a La Xarxa.
Arxivat a: Enderrock, Saidax, Enderrock TV, Miguel Talavera Power Trio, Nito Figueres, Pep Poblet, Muyayo Rif, Txell Sust, VerdCel

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.