Videoclip

Les dues cares de la vida segons XavisS

Estrenem el videoclip de "Les dues cares de la vida", single del quart disc del reusenc

Elisabet Carinsé coprotagonitza el videoclip dirigit per Zink Films

| 27/06/2017 a les 12:30h

XavisS presentarà en directe el seu quart disc a partir del setembre
XavisS presentarà en directe el seu quart disc a partir del setembre | Arxiu de l'artista
XavisS porta gairebé deu anys de trajectòria en solitari, prou temps perquè la seva música soni madura i experimentada sense necessitat de posar-hi molts elements. "Les dues cares de la vida" és el single del seu últim disc, 4 (Picap, 2017), i la cançó de la qual avui estrenem el videoclip. 



Cançó i clip són una representació de les dues maneres d'afrontar la vida: sol o en parella. Tot i que l'acústica guiï el tema i el to pugui sonar nostàlgic, l'artista confessa: "La cançó vol donar una visió positiva, vol ser un manifest a mirar cap endavant i a viure la vida en plenitud".

Elisabet Carnisé és juntament amb el músic la protagonista del videoclip, i la relació d'amistat que tenen a la vida real es transforma al videoclip "en una parella que no acaba de comunicar-se, que té una línia imaginària entre ells dos". La producció del clip ha anat a càrrec de Zink Films. 

Pel que fa als concerts de presentació del quart disc del reusenc, XavisS té previst començar el setembre, ja que el to madur i personal del disc fa més per estacions més fredes en què no tota l'oferta es concentri en festes majors. La intimitat i el recolliment seran bons aliats dels concerts de XavisS
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Les dues cares de la vida, XavisS, videoclip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.