CONVOCATÒRIA

Lluís Llach obre la convocatòria pel X Terra i Cultura

Fins a l'11 de setembre es poden presentar al certamen cançons amb música original basada en un poema en llengua catalana

| 20/07/2017 a les 15:00h




"Si no fores (no amb mi)" és un poema del sabadellenc Roc Casagran que van musicar Mire Vives i Borja Penalba al disc L'amor fora de mapa (Mésdemil, 2016). Aquesta cançó va ser la guanyadora de la IX edició del Certamen Terra i Cultura, que enguany obre de nou la convocatòria per a la desena edició. Lluís Llach ha fet una crida per a la rebuda de propostes:



Les bases del concurs defineixen que es podran presentar al Certamen tots els compositors que ho vulguin, sense cap mena de limitació estilística. El Premi Miquel Martí i Pol vol premiar la millor composició musical que doni vida a un poema en llengua catalana. Les composicions hauran de ser originals i inèdites i han d'haver estat publicades entre l’11 de setembre de 2016 i l’11 de setembre de 2017, data en què es tanca el termini per participar-hi.

El primer premi està dotat novament de 5.000 euros, i ja han guanyat el concurs amb anterioritat artistes com Mire Vives i Borja Penalba, Bartomeu, Judit Neddermann i Ignasi Cussó, Roger Mas, Tomàs de los Santos, Toni Xuclà i Gemma Humet, Joan Manuel Galeas, Clara Andrés i Sílvia Pérez Cruz.

10 anys de Terra i Cultura
Enguany aquesta iniciativa impulsada pel Celler Vall Llach arriba a la desena edició. Per celebrar l'aniversari es prepara un recital especial que tindrà lloc el 26 de novembre a Barcelona, on la música i la poesia seran les grans protagonistes.
Arxivat a: Enderrock, terra i cultura, lluís llach

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.