Actualitat

​Lluís Llach rep el premi Canigó

A Prada durant la Universitat Catalana d'Estiu

Li ha estat concedit per la seva defensa dels Països Catalans

| 18/08/2017 a les 10:00h

Lluís Llach rep el premi Canigó a Prada
Lluís Llach rep el premi Canigó a Prada | Josep Maria Montaner
El cantant i diputat de Junts pel Sí Lluís Llach ha rebut el premi Canigó per la seva trajectòria rellevant en favor de la relació cultural entre els Països Catalans. El guardó li va ser lliurat ahir pel rector de la Universitat Catalana d’Estiu Jordi Casassas en el transcurs d’un acte on es va glossar la seva figura i l’estreta relació amb Catalunya Nord. En el discurs d’agraïment, Llach ha explicat que "si assolim l'alliberament nacional de Catalunya, tots, del nord, del sud, de mar enllà i de terra endins, en sortirem molt beneficiats".

Llach també ha parlat d’algunes de les persones que l’han precedit en la llista de guardonats amb el premi Canigó, com Lluís Maria Xirinacs o Pere Verdaguer: "Gràcies a ells, en un lloc precís dels Països Catalans podem assumir el repte històric més important de la història moderna". També es va mostrar esperançat amb el futur: "Sabem que tenim la complicitat de moltíssima gent, tenim un projecte de país meravellós i això ens estira cap al futur".

Abans que el públic li dediqués “Abril 74” i se sentíssin crits d’independència, Llach s’ha referit a l’atemptat de Barcelona. “Estic molt trasbalsat pel que ha passat a Barcelona. Suposo que tots teniu notícia de la salvatjada inhumana que encara està passant”, ha comentat al públic assistent.





 
Arxivat a: Enderrock, lluís llach, premis

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.